Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Čtyřlístku dávám už od dětství přednost raději v kreslené podobě. Tenhle pokus o český sitcom šel po třetím dílu mimo mně a to jsem mu chtěla dát opravdu šanci. Neustála jsem to. Tady se sešel špatný humor, postavy se stejně špatným scénářem. Hvězdu dávám za hereckou partu. Ta se hned tak nevidí. Ale kde nic není, tam ani smrt nebere. ()

Céčko odpad!

všechny recenze uživatele

Co to - kurva - je? Jak může TV Prima dát, byť jen korunu, za natočení něčeho tak dementního? Jsem naprosto v šoku z toho, jak moc špatný ten seriál je... A souhlasím s vitajakem v tom, že asi chtěli názvem a složením hlavních postav narážet na Čtyřlístek. Nicméně mi uniká důvod a pointa toho, proč to udělali. Těm lidem naprosto chybí soudnost a povědomí o tom, co vtipné je a co není... A chápu, že třeba někdo sleduje Ordinaci nebo Ulici, nicméně tohle snad nebudou podle mě dávat ani ti největší masochisti. ()

Reklama

MBob 

všechny recenze uživatele

Ano je to blbe, ale absurdne zabavne. Naprosto oddechova jednohubka, co me pobavila byt s kolisavou kvalitou epizod. A pokud nekdo hledal neco inteligentniho, jse jine artove filmy a serialy, tady ty bylo jednoduche, protoze ani ty postavy mnoho inteligence nepobraly a o to slo. A ano smich bych rusivy a bezne jsem se smal na uplne jinych mistech ()

Tessie odpad!

všechny recenze uživatele

Během týdne nemoci jsem často natrefila na tento novodobý počin. Těžko říct s jakou myšlenkou tvůrci plodili tuhle studiovou podivnost. Nutno říct, že útok na bránici se nekoná.. spíše na žaludek. Jako třešnička je umělý smích, který je úplně mimo. Fakt jsem se snažila bavit, nešlo to. Největší ostuda za poslední dobu v českém rybníce. #sorryjako ()

kill-tec odpad!

všechny recenze uživatele

Dva díly, který jsem ani nevydržel sledovat celý, mi stačily k tomu, abych toto "veledílo" zcela "nečekaně" zařadil do odpadu. A to ne ledajakého, tohle totiž patří na to úplně nejhlubší místo. Ani jedna věta, slovo či snad pohyb není ani náznakem vtipný. Neherci se jen topí v debilních scénách, který snad psalo immaturní mládě rodu homo primitivismus. F(uck)Tv Prima u mě touto vlajkovou lodí klesá taktéž na samotné dno a troufám si říct, že se z něho již nevyškrábe. Kdo si nechce přivodit infarkt, ať tento program v každodenní prime-time raději přeskočí! ()

Galerie (126)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má. (VSVB)

Reklama

Reklama