Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedený novinář Jack Taylor, do jehož péče svěří bývalá manželka na týden jejich dceru Maggie, a rozvedená architektka Melanie Parkerová, která se stará o syna Sammyho, shodou okolností zmeškají odplutí parníku na celodenní školní výlet dětí. Oba exponovaní rodiče musí v běžném pracovním dni plném povinností vyřešit, co s dětmi, ale nejjednodušší řešení – předat je na hlídání příbuzným – selhává. Situaci komplikuje jak averze dětí vůči sobě navzájem, tak nedůvěra a averze rodičů k opačnému pohlaví. Stresová situace nutí rodiče k vzájemné pomoci: Melanii čeká prezentace jejího významného architektonického projektu, Jacka tisková konference, na níž má předložit důkazy o tom, že starostovu volební kampaň finančně podporuje mafie. Hektický den, vyplněný překotnou koordinací osobních programů, dětským nezáměrným torpédováním snahy dospělých, nedopatřeními a drobnými nehodami sbližuje nejen děti, ale i dospělé… (TV Prima)

(více)

Recenze (110)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Proč si to nepřiznat rovnou, tenhle film stojí na Clooneym a jen díky němu je na takové úrovni na které je. Klišovitá podívaná s dárkovou mašličkou amerických tvůrců, není rozhodně nic nového ve vlnách filmu, normálně bych řekla čistá podprůměrnost, ale to by tam prostě nesměl hrát Clooney, jenž jen svým charismatem dokáže utáhnout celý film, ale vše se mu bohužel zachránit nepodařilo, takže 60%. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Předem říkám, že to je místy hodně naivní, ale já si ten film opravdu zamiloval. Hlavní dvojce je kouzelná a jejich děti se taky povedly. Jsem tak trochu romantik, a proto mi tento film tak skvěle sednul. Nebudu se přít o to, že tahle romantika možná není ta „nejromantičtější“, ale to je mi celkem jedno. Film skvěle funguje a jeho závěr, samozřejmě dost průhledný, mě potěšil. Z filmu na mě srší velká pohoda. Koho nepotěší film samý, ten se třeba vzhlédne v hlavních hrdinech. Charisma George Clooneyho je v tomto filmu zejména pro ženy velmi „nakažlivé“. :-) ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia si myslia, že keď sa to bude odohrávať vo fotogenickom New Yorku, dajú tam dve krásne hviezdy, tak že to pôjde samo a nemusí sa vlastne ani nič napísať. Obaja sa zaľúbia v priebehu jedného dňa, dokonca tak, že im ani neprekáža si pribrať ďalšie dieťa do potenciálnej rodiny. No a za ten deň sa tam udeje toľko, že ľudia s nudným kľudným životom môžu mať nakoniec depky z toho, aký by ho mohli mať, aj keď ide o únikový film a efekt by mal byť opačný. Ale inak pohodička.... ()

Miki68 

všechny recenze uživatele

Romantika... Náhoda svede dohromady dva krásné inteligentní lidi, ti zdárně vyřeší všechny své problémy a happy end je tu...Nebýt dobře zahraných hlavních rolí, balancoval by film už těsně za hranicí kýče... takhle je to z mého pohledu prima film na nedělní odpoledne strávené v obýváku vedle milované osoby. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zcela neškodná slaďárna, která rozhodně neurazí, zápletka nám nabídne několik úsměvných pasáží (ve kterých figurují zvláště problémy, jenž vyvolají ufňukané děcka). Pro Michelle Pfeiffer jsem měl vždycky slabost- je to sakra pěkná ženská (no spíš byla ještě před pár lety hodně atraktivní), no a charismatický George Clooney si taky nevedl vůbec špatně. Jeden z filmů, u kterých se člověk odreaguje, a to i přestože moc romantické filmy nemusí. I z toho důvodu nemám problém tomu dát klidně i slušné průměrné ohodnocení. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Škola, ve které přijdou Jack a Melanie na to, že jejich děti již opustili třídu, je ve skutečnosti soukromá střední škola interierového designu v New Yorku. Vstupní dveře byly natřeny na červeno kvůli filmování. (don corleone)
  • George Clooney v jednom rozhovoru přiznal, že jednou trošku přebral a dorazil na plac pod vlivem tequily. Údajně v tom byl nevinně, jelikož měl mít ten den volno, jenže natáčecí schéma se operativně změnilo, na což přišel až v jednu ráno. Naneštěstí se zrovna točila scéna, kde na sebe s Pfeiffer relativně z blízka poštěkávají, tudíž si představitelka hlavní ženské role užila onen alkoholový odér na plné pecky. (ČSFD)
  • Ve scéně, kde Jack potká Melanii v jejím bytě drží před obličejem až nápadně Mae Whittman. Maskuje tak monokl, který si způsobil při basketbalu den před natáčením. (don corleone)

Reklama

Reklama