Reklama

Reklama

Tell Me How I Die

Trailer

Obsahy(1)

Farmaceutická společnost provádí výzkum nové psychedelické drogy, která člověku umožní znovu prožít jakoukoliv vybranou životní událost tak, jak se reálně odehrála. Přímo ve výzkumném zařízení následně probíhá klinický test na skupině dobrovolníků. Přihlásí se i mladá studentka Anna (Virginia Gardner), která po aplikaci drogy obdrží děsivou vizi ohledně budoucnosti, v které všichni zúčastnění zemřou. Úmrtí skutečně přibývají a dosud přeživší zjišťují, že zde existuje někdo, kdo ví o jejich osudu naprosto vše. Podaří se jim zvrátit nevyhnutelné? (Psychor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Magika82 

všechny recenze uživatele

Snad mé nejkratší hodnocení v historii: Mohlo to být lepší, ale také to mohlo být horší. Scénář dával poměrně značný potenciál. Avšak, chyběl mu jeho blízký přítel - kapitál... Celková známka proto také průměrná, tedy Dobrá. 55%, a tedy 3 hvězdy... Pozn.: Na zkrácení večerní chvíle, není-li lepší zábavy, snímek zajisté vystačí. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladé dievča vo finančnej núdzi sa rozhodne zapojiť do výnosného výskumu ako dobrovolníčka. Už pri príchode sa jej nepáči, že im personál odoberie klúče a mobily. Počas výskumu ju však čakajú ešte ovela desivejšie situácie. - Tento horor má mnoho pozitívnych vecí. Napríklad sympatické herecké obsadenie, pôsobivý námet, podmanivé prostredie vetrom ofukovanej osamelej budovy uprostred zimy a aj kvalitné technické spracovanie, ale napriek tomu akosi nedokáže výraznejšie zaujať. Z počiatočnej zaujímavej roviny sa to v polovici obráti naopak a začína sa pomerne nezáživná naháňačka, ktorá nemá s úvodom už takmer nič spoločné. Vraždy sú väčšinou slabé, a keď sa k tomu pridá stopáž dlhšia ako 100 minút, pôsobí to už ku koncu nezaujímavo. Vôbec by mi však nevadilo pozrieť si horor s podobným námetom od skúsenejšieho tímu hororových tvorcov. + herečka z The Green Inferno a Chainsaw + herec z Nothing Left to Fear + herec z Static a The Atticus Institute + herec z Saw 5 a Saw 6 ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrná variace na Nezvratný osud i přes zbytečně dlouhou stopáž docela uteče. Tematicky nic nového - zatímco Anna vidí jen to, jak všichni okolo zemřou, tak Pascal, jeden z dřívějších pokusných pacientů, vidí ještě dál. Čas se vrací, oběti prchají, ale smrt je vždy krok před nimi. Velká škoda byla najednou vykydlit celé osazenstvo pokoje, jelikož tvůrci se tak zbytečně připravili o řadu netradičních úmrtí. A zde je třeba říci, že série s osudem je daleko nápaditější. Přitom nejen potenciál ostnatého drátu nebyl plně využit.. Na jedno podívání, 2,5* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud by člověk nemusel alespoň občas vnímat, o čem postavy mluví bylo by to docela fajn. Jenže zrovna tohle je typ filmu, u kterého se přemýšlení vyhnout nejde a tím pádem na můj vkus až příliš často vychází najevo, jaký je to blábol, což ještě víc zvýrazňuje přehnaná stopáž. Určitě se tu pár slušných scén najde a nepříliš známá mladá sestava hraje také relativně dobře, ale to nestačí. Škoda dobrého nápadu. 35% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tak veľmi rád by som tejto variácií na "Zvratný osud" udelil lepšie hodnotenie ako je priemer, avšak bohužiaľ nemám na výber, len ju napriek snahe o spackanie niečoho originálnejšieho, ukotviť na úrovni slabšieho priemeru. Pekne natočené, dokonca sa objaví pár (2) zaujímavých mordovačiek, no je toho málo, pričom celkovo to na mňa miestami vďaka neustálemu kláboseniu pôsobilo akosi nudne. Škoda, vďaka myšlienke neustále opakujúcej sa "budúcnosti" sa z tohto počinu dalo vymlátiť viac - 45% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama