Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Ve filmu hraje takřka bez výjimky velice průměrná hudba. On je ten film takový divný, až idylicky jednoduchý. Nicméně kdo by odolal tak pohledným dívkám a ženám jako je Sara S. a ostatní protagonistky a tak uhrančivé kráse z dronu zabírané beskydské přírody....Jak říkám - idylický film, nic proti ničemu - oddychovka. ()

Něrpa 

všechny recenze uživatele

Nebetyčná píčovina s otřesnou hudbou a absencí děje. Novodobé mučení filmem. Kříž a Dejdar úplně mimo měřítka. Hudba mě málem přinutila udělat si lobotomii, protože to byla nehorázná sračka. Ale má to i pozitiva. Pěkné prostředí a hlavně Michalinu a Sáru. Jo a vlastně ještě guralskou kapelu, která jediná hrála dobře. V této posrané republice nemáme žádnou rockovou kapelu. Neumíme to a ti co to dělají, jsou pouhou parodií rocku. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Dušan Rapoš nás týral už několikrát, naposledy nás i jeho draka bolela hlava. Ale zkouší to dál. Za scénářem tentokrát stojí Petr Šiška, který je podepsaný pod několika pochybnými televizními projekty, psal texty, pomáhal několika hudebníkům a fušovat scenáristicky do filmu zkusil poprvé. A je to znát. Příběh je o ničem, Patrik Děrgel chce udržet rozpadající se kapelu, pomoct mu má vyžilá hvězda Martin Dejdar, okolo se motá několik dalších jalových postav, pak přijde zbytečné cameo Jarka Nohavici, který ale aspoň zazpívá. A je konec. Palec dolů. ()

dr.fish odpad!

všechny recenze uživatele

Asi by bývalo stačilo málo a byla by to výborná parodie, jelikož ta míra plytkosti a bezbřehé konzumnosti je téměř až dokonalá. Pokud to pan režisér myslel jako výsměch vymydleným rockerům naší české kotlinky, co pijou pivo z Kauflandu a Lídlu, poslouchaj Kabáty, jsou neuvěřitelně drsní a "vědí" co je bigbít, tak to beru. Občas tak ten sarkasmus je. V tom případě by to bylo za čtyři hvězdy. Mám ale spíš pocit, že to pan režisér myslel vážně, což je teda průser. Řekl bych, že i Kříž s Dejdarem čekali, že se účastní parodie. No odpady tu neházím rád.... ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Už delší dobu se nemůžu zbavit dojmu, že když se někde objeví jméno Petr Šiška, tak půjde o průšvih. Zase se mi to potvrdilo. Jsem velmi tolerantní a trpělivý člověk, ale tohle bylo přes čáru i pro mně. Tady bylo špatně úplně všechno, od scénáře přes herce a písničky. Pravda, herci za to asi tak úplně nemohli. Pavel Kříž se do role postaršího zamrzlého rockera vůbec nehodil, pořád je tím Štěpánkem.Stejně tak Martin Dejdar. Dejdar byl fakt trapný. To měla být parodie na Michala Davida? Co tady dělal Jaromír Nohavica, to mi taky hlava nějak nebere. Působil na mně jako kouzelný dědeček z pohádky. No, hlavně,že si pan Šiška splnil svůj sen, ale ať se raději vrátí k Peterkovi na TV Šlágr. Tam patří a může tam oblbovat seniory i nadále. Měl tenhle film vůbec nějaký příběh? Mně to přišlo jako slepenec videoklipů. Nebo se mi to jenom zdálo. Bohužel nezdálo. Je to holý fakt. ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v oblasti Těšínského Slezska. Například v Jablunkově na akci Gorolski Święto, Dolní Lomné na Slezských dnech, Hrádku na Slavnostech Belka, Návsí u benzínové stanice Shell. Dále na Hrčavě, Českém Těšíně, Třinci. (Jurenka01)
  • Pôvodný scenár bol poskytnutý študentom FMK, UCM v Trnave, na analýzu v rámci hodín réžie. Prednášal ho sám režisér snímku Dušan Rapoš. (DobraVila)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno