Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (373)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Steven Soderberg mě svou režií nikdy nepřesvědčil, ale jeho Dannyho parťáci v Redneck stylu beru všemi deseti. Velmi zábavný a sympatický film s příjemnými herci( Tatum, Craig, Swank excelují) a dost možná jeden z nejpromyšlenějších a nejoriginálnějších Heist filmů, co jsem kdy měl možnost vidět. Občas se vydaří i vtipná scéna, není nouze o napětí, skvěle funguje chemie mezi postavami a závěrečných 40 minut jsem opravdu zíral s nadšením. Velmi milé překvápko, v takovou spokojenost jsem ani nedoufal. Skoro 5. 85% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Už to, že člověk jde na film ve kterým hraje Channing Tatum je skoro jako charita pro distribuční společnost, ale pokud tady v tý zemi má určitě kdo má pravdu ve sporu ohledně vidláckých dannyho parťacích, zda cival nebo pan hlaď tak jsem to jedině já. Musím říct, že od začátku je to průser nad průser, dialogy o prdu, vůbec nejdou do děje, nedaj ti nic k postavám, prostě kdybych je vzal a vymazal a dal tam dialogy z jinýho fimu, dobře je načasoval, hovno se stane. Očekavaná zoufalá herecká nevýraznost Channiga je je snad ještě tragičtější než dřív a vůbec kdo dělal casting, měl by za trest nosit tričko Agrofertu. S jedinou vyjímkou přátelé a tou je Dan Craig má charisma, umí mluvit, umí udělat postavu co hraje, prostě když má scénu, ten film minimálně nenudí. Ovšem pozor přátelé i nepřátelé někdy tak cca 40 před koncem ze to zvrkne a film se rozzáří jak jaderná zář na Hirošimou, najednou je light, srší nápady, působí originálně byť trošku překombinovaně, ale jak kdyby to byl úplně jinej film. No a zbývá rozsesknout ty dva ze zony, samozřejmě koncept dannyho parťáků na vidlácko to prostě má z toho plyne jasnej rozsudek, MRhlad mě a Civalovi koupí jako omluvu za falešnou filmovou messege pivo a celý zbytek republiky bude dělat jako že nic. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem si myslel, že to točil Jarolím, protože obsazení tady připomíná jeho hledání sestavy v kvalifikaci o mistrovství světa. Čáning mi přišel celkem fajn, Adam zabržděnej, Daniel výbornej, Hilary zbytečná, Kejtý Holmsová bez formy a na Rajly se aspoň dobře koukalo, když už nic jinýho. Rozháranýmu mančaftu se snaží pomáhat docela zajímavá strategie "když nevíš co s dějem, tak překvap", jenže výsledek je takovej, že by to tak tak stačilo na českou ligu. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Išiel som na to zle. Myslel som si, že režisér Soderbergh vzkriesi Dannyho jedenástku, a len ju dá do vidieckeho šatu. Bol to omyl, hoci určité paralely sú zjavné ( hudobná zložka aj teraz dynamizuje príbeh, nápaditý strih ). Logan Lucky si ide svojou cestou, má svoj vnútorný príbeh, zaujímavú zápletku a vcelku slušný herecký ansámbl. Náramne dobre sa narába s humorom, ktorý je niekedy sofistikovaný, inokedy mu divák úplne prepadne. Snímok patrí do lepšieho priemeru a ako oddychovka poteší. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Kdo by se dneska díval na navoněné mistry zlodějského řemesla v dobře padnoucím obleku... It's a white trash world. Soderbergh je zpátky s dalším žánrovým zkratem, který není ani trochu blunt, byť se tak na první pohled tváří. Manicky vystavěná, úmyslně podvratná, úsporně výsměšná indie mutace žánru heist, která možná ztrácí tam, kde člověk čeká největší atrakci (loupež), ale bohatě to vynahradí tam, kde třeba Dannyho parťáci byli naprosto bezmocní - v sociální rovině. S Loganovic partou jde totiž soucítit v těch nejobyčejnějších věcech. Když z úst odporně zmalovaného dítěte zazní odrhovačka Johna Denvera, je to nečekaně nejvíc. Óda na loserství, film pošklebující se pompéznímu americkému pozlátku, ale stejnou měrou citlivý k postavám z periferie... není to úplně hladká jízda, ale je to něco, co si člověk může snadno zamilovat. Steven vrací důstojnost vidlákům. Nejen proto je dobře, že se vrátil na plátno. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Ve scénách v baru si je možné všimnout neonového banneru Pilsner Urquell. (Punkey)
  • Postavu Bobbie Jo Chapman, ktorú stelesnila herečka Katie Holmes, si mohla pôvodne zahrať Katherine Heigl, ktorá musela odmietnuť z dôvodu materských povinností. (classic)

Reklama

Reklama