Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tulák Bill Dancer přijíždí do Chicaga s devítiletou holčičkou, které říká Kudrnatá Sue. Poté co jsou vyhozeni z nóbl restaurace, přesvědčí Bill dívenku, aby ho praštila klackem, a pak předstírá, že ho srazilo auto, které řídila úspěšná mladá advokátka Grey Ellisonová. Vystrašená žena, která pracuje na rozvodu vlivného politika Arnolda, je vezme na jídlo do blízkého podniku. Podivná dvojice jí nejde z hlavy, a když Billa další den opravdu srazí, odveze oba do svého přepychového bytu. V noci se pohádá s milencem Walterem a později také s Billem, když zjistí, že dívka neumí číst. Vyjde najevo, že Bill není dívčin otec. Žil s její matkou, a když zemřela, začal se o Sue starat. Právnička se s dívkou sbližuje a tráví hezké chvíle také s Billem, který si našel práci na stavbě. Po příjemném večeru, který si nenechají pokazit ani urážkami samolibého Waltera, se Grey a Bill poprvé políbí. Walter však zavolá úřadům, po jejichž zásahu skončí Bill ve vězení a Sue v dětském domově. Grey dosáhne propuštění Billa na kauci a od politika Arnolda získá výměnou za kompromitující materiály slib, že Sue bude svěřena do její péče. Dívenka Grey prozradí, že Bill teď asi odejde, protože jen chtěl, aby o ni bylo postaráno. Obě spěchají domů, kde na ně čeká dopis od Billa. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Marina111 

všechny recenze uživatele

Žiaľ, kučeravá Sue nie je ani zďaleka tak rozkošná, ako by mala podľa scenára pravdepodobne byť, a to ešte nie je to najhoršie. Presladený scenár, komediálne scény, ktoré nerozosmejú, dramatické momenty, ktoré nudia a romantická láska, z ktorej začnete vracať cukrovú vatu ... Nie, jednoducho to nie je film, ktorý by som sa odvážila nazvať rodinným ... To si radšej zahrať Monopoly ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nic moc Johne teda. Tento snímek byl takový sice miloučký ale naprosto nijaký a i na tebe neskutečně naivní. A ten jekot v českém dabingu byl strašný:D No neříkám, že to bylo nejhorší, ale naprosto průměrné komediální drama, které hraje tak průhledně na city, že by to nepřehlédl ani slepý. 3* a ani o chlup víc, nebýt to od Hughese, pro jehož filmy mám slabost, tak možná jen 2*. Jednoznačně jeho nejslabší snímek. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie o roztomilé holčičce. To byly veškeré ambice tvůrců. Bohužel ani trochu nevyšly. Komedie - to je v tomhle případě silné slovo, rodinné to sice je, ale v tom nejhorším slova smyslu (stejně mazlavé a trapné jako třeba Beethoven) a ta malá rozmazlená mrcha vůbec není roztomilá. Obsazením jako vždy špatného Jima Belushiho to John Hughes dorazil. Zatím jsem každý film, i ten, který se mi vůbec nelíbil, ohodnotil aspoň jednou hvězdičkou za snahu, ale řeknu vám, že tohle už balancuje na hranici s mírným náklonem k odpadu. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Velice krásný snímek který vás i umí naposto dojmout.Vždy brečím při scéně kdy Kudrnatá Sue přijde do hotelového pokoje a hledá svého tátu.Narazí ale na dopis ve kterém je její prstýnek a samozřejmě si domyslí,že ji opustil...naštěstí ji ale čeká v obývacím pokoji.Velice dojemné.James Belushi je opravdu velice kvalitní a hlavně dobrý herec.A ta malá holka která hrála hlavní roli byla taky úžasná. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Otravný a jednoznačně nejhorší film Johna Hughese. Naprosto ale nesouhlasím s tvrzením uživatele "trona", že 90. léta znamenala pro Johna Hughese cituje "smutný pád". Tento uživatel se asi nekoukal na boxoffice, protože ač mám jeho filmy z 80. let nesmírně rád, pravda je taková, že finančně úspěšnější pro něj byla jednoznačně léta devadesátá. Jen pro připomínku: Sám doma, Sám doma 2, Beethoven, Dennis - postrach okolí, 101 dalmatinů, Flubber = finanční hity. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Ďalšími dvoma známymi hercami, ktorí sa mali objaviť vo filme, boli aj Alec Baldwin a Kevin Spacey. Prvý menovaný mal stvárniť rolu Billa Dancera a druhý bol pôvodne obsadený ako Walker McCormick. (MikaelSVK)
  • Takmer celé natáčanie prebiehalo v americkom meste Chicago, v štáte Illinois. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno