Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (344)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Něco jako fotbalovej Zoolander. Škoda (ne)herce v hlavní roli, protože spousta fórků by se dala prodat líp. Pro člověka se zájmem o fotbal to nicméně je zábavný kousek se stopáží "tak akorát". "Rosu? Skleněnýho? Porcelánovýho panáčka? Místo mně???" Problém je, kromě herecky slabého hlavního protagonisty, hlavně to, že se veselé příhody dost rychle vyčerpají. Pak je bohužel vidět, že vlastně není moc o čem točit. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Píčovina to teda byla řádná, ale za tu krásnou dehonestaci fotbalu autorům patří dík, zvlášť když dokázali obsadit spoustu reálných osobností, ze kterých ještě udělali dementy. Hlášek taky halda a k tomu mě potěšilo, že největšího kreténa ze všech udělali z Limberského. Ač jsem z Plzně, tak je to prostě retard. 90% ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Škoda. Ve druhé polovině je Vyšehrad přesně tím, čím v první není. Jestliže první pětka byla chytrá a humor měl hlavu a patu, tak druhá polovina je už jen o humoru. Jenomže o tom záchodovým, který bude bavit tak možná fanoušky teen komedií z přelomu 1000ciletí. Suma sumárum ty 4 dám, ale náběh to mělo sakra lepší. 70 procent především za první polovinu seriálu. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Nazdar kopyta. Lavi je fenomén a to především díky skvělýmu podzimu. Sice mu po zimní pauze výrazně zvlhnul střelecký prach, v závěru ale přece jen trochu napravil zklamání ze zpackanýho jara. Takže abych to shrnul, prvních pět dílů je na velmi dobrou a kdo se nezasměje ani u zápisnýho, může to s Vyšehradem rovnou zabalit. Po pěti dílech a pauze ale přichází jakási bezradnost, kterou nejvíce demonstruje hodně slabá a v rámci celýho seriálu jednoznačně nejhorší epizoda s beďarem. Finále je na druhou stranu docela fajn, zvlášť pokud se taky nechcete dožít doby, kdy budete chodit na zápasy, aniž byste věděli, jak to dopadne. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další zajímavý seriálový počin na českém internetu. Po Semestru je to pro mě další příjemné překvapení. Lavi se s tím opravdu nesere. Jakub Prachař s ním jako jeho manažer má skutečně svatou trpělivost. Asi na tom něco bude. O fotbal se sice nezajímám, ale skvěle se u toho bavím. Tak 1. série je u konce. Druhá půlka je sice slabší, ale pořád je to sranda.. "Nemusíte mi vykat, kluci." :-D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Epizoda je inspirována kauzou odchodu fotbalisty Tomáše Řepky ze Sparty Praha, při kterém údajně ukradl klubovou kasu s příspěvky od hráčů. Sám Tomáš Řepka si zde střihl povedené cameo. (NiWi)
  • S ohledem na fakt, že Lavi (Jakub Štáfek) měl být přesunut do Bohemians 1905, měl seriál pracovní název „Klokan“. Tato idea se ale rozpadla, když vyhlédnutý představitel Krále a velký fanoušek „Bohemky“ Ivan Trojan musel roli odmítnout, jelikož byl na podzim 2016 již plně vytížen natáčením seriálu Svět pod hlavou (2017). O seriálu se ale doslechli činovníci v té době třetiligového Vyšehradu a ti vyšli filmařům maximálně vstříc, aby se seriál mohl odehrávat v jejich klubu. (Šéfik)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama