Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film ma putavy namet. Sice je to milionta variacia Die Hard, ale to nevadi, lebo tento typ filmov mam rad. Technicka stranka je tiez v poriadku. A napriek tomu je to neskutocna nuda. Hlavny problem vidim v takmer absentujucich akcnych scenach. Behom prvej polovici tam Van Damme zmlati iba jedneho maskota. Skoda ze to je jedina poriadna bitka celeho filmu. V druhej polovici zase pobehuje po stadione jak kralicek Energizer a sem tam niekoho v parsekundovej bitke dost brutalne zabije. A este si stihne aj zahrat hokej. Trapne. No a na konci vybuchne jeden vrtulnik. A to vsetko stalo 35 mega? Evidentne väcsinu rozpoctu Van Damme prešnupal. Okrem Van Damma, ktory tu nepochopitelne hra hasica, ktory sa vie nahodou bit, tu zaujme este zaporak, ktory je tak ubohy, ze ho slovne zotrie aj Van Dammova mala dcera. A potom ma zaujala este postava jedneho agenta vdaka jeho priezvisku. Agent Hallmark. To celkom sedi, pretoze tento film je vhodny maximalne pre zeny pri zehleni, takze im snad nebude vadit, ze sa v nom nic nedeje a ked Van Damme zachrani svoje dve deti, tak im to roznežni srdiecko. Pamätam si, ze ked tento film vysiel prvykrat na VHS, tak ma sklamal natolko, ze som ho ani nedopozeral. A to som vtedy Van Damma absolutne zral. Dnes som uz zvyknuty na kdejaky odpad, takze som to zvladol, ale stale to povazujem za najnudnejsiu ackovu Van Dammovku. 2/10. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Náhlá smrt je pro mě jeden z nejlepších Van Dammových filmů. Neotřelé prostředí, slušná zápletka, odtikávající čas, dobré souboje, z nichž je cítit pot a krev, napětí a v jednom záběru dle komentátora i Jágr zuřivě bojující o puk, to jsou důvody, proč jsem si tento počin v dobách dětství milerád zopakoval. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tragicka prehliadka Majstrovho zhrbeneho hereckeho prejavu a (beckovo zaujimavy) namet zabity scenaristickou impotenciou, korunovanou logicky dierami velkosti Majstrovej hrce na cele v tretom tesicroci. Scena, ked JCVD (ktoreho nikto na lade ani mimo nehu nespozna;)) zachranuje Penguins pred pohromou vo finale Stanley Cupu, je vsak nezabudnutelna!!! ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Smrtonostná past stokrát jinak na způsob devadesátých let... Film, který dostal knockout už jen tím, že se natáčel během stávky hokejistů NHL, čímž záběry z ledové plochy dostávají na pr*el... Hasič kope a mlátí kolem sebe, jak MMA profík, už jen to je druhé prohrané kolo... Matně si pamatuji, že jsem na tom byl v kině, protože jsem byl fanda JCVD a Penguins... O třicet let později nejsem ani jedno... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Budu-li hodnotit tento spíše thriller než akční film z pohledu dnešní Van Dammovy filmografie, jde o docela slušný a napínavý snímeček. Van Damme si zahrál bývalého hasiče, jemuž pod rukama umře dítě v hořícím domě, což ho natolik poznamená, že odejde a najde si místo ochranky v Pittsburgské hokejové aréně. Co ale čert nechtěl, zrovna když tam vezme své dvě milované děti, přijede na finále Stanley Cupu víceprezident a teroristi, kteří ho zajmou a požadují peníze, jinak všechny zabijí. Jean-Claudovi nezbývá nic jiného, než s velkou přesilou bojovat a tak zachránit kromě dětí i stadion. Van Damme zde vykročil na trochu jinou cestu než bylo před tím zvykem – zde není žádným super bojovníkem, ale obyčejným ochráncem rodiny. I když – nikde se nedozvíme, kde se naučil tak dobře bojovat a proč umí tak dobře jednat v natolik obtížné situaci. Ale žádné rotačky a úžasné kopy tady nepředvede, takže budiž. Musí se nechat, že i díky hudbě je film napínavý až do konce a děj příjemně rychle a svižně ubíhá. Shrnuto a podtrženo – jedná se o Van Dammovu Smrtonosnou past, která se na jeho poměry docela povedla. Hudba: John Debney ()

Galerie (45)

Zajímavosti (15)

  • Jednička v brance Pittsburgu má na drese číslo 35. V zápasu jej vystřídá brankář s číslem 31. V době, kdy má být na ledě brankář s číslem 31, se v jednom záběru objeví brankář s číslem 35. (zdeny99)
  • Během filmu se několikrát brankáři Penguins změní barva betonů z bílých na černé a naopak. (Terva)

Reklama

Reklama