Reklama

Reklama

Channel Zero

(seriál)
Trailer
Drama / Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2016–2018), 17 h 30 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Nick Antosca

Kamera:

Isaac Bauman

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Paul Schneider, Fiona Shaw, Luisa D'Oliveira, Natalie Brown, Shaun Benson, Kristen Harris, Bronagh Waugh, Jacqueline Calkin, Tristan Carlucci, Amy Forsyth (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V roku 1988 zomrelo v mestečku Iron Hill päť malých detí. Práve v tom období sa v TV objavil strašidelný seriál pre deti, Candle Cove. Telá detí sa nájdu, avšak paralelne s ich nájdením sa prestane seriál vysielať. Po takmer tridsiatich rokoch sa Mike (Paul Schneider) vyberie do Iron Hill, aby objasnil zmiznutie svojho brata i ostatných detí a zároveň aby zistil spojitosť s televíznym seriálom. Mike však nie je jediným, ktorá sa do mestečka vracia. Na obrazovkách sa totiž opäť objavuje záhadný seriál, čo neveští nič dobré. (Marceloo)

(více)

Recenze uživatele honajz2 k tomuto seriálu (5)

Candle Cove (2016) (S01) 

Znám předlohu (creepypasta Candle Cove) a bohužel už předtím jsem si myslel, že tohle filmově nemůže fungovat, a už vůbec ne jako seriál. No, taky se mi to potvrdilo. Občas tam je něco zajímavého, finále je super, ale dějově to je tak strašně rozvleklé a občas i dost nudné, že je to hodně na škodu. Ale špatné to není, akorát je to prostě rozvleklé. Mít to tři epizody, asi bych dal i čtvrtou hvězdu. Takhle jenom 3* Ale na 2. sérii se podívám určitě, chci vidět, jak si tvůrci pohráli s mnou milovaným NoEnd Housem. ()

You Have to Go Inside (2016) (S01E01) 

Tak kdo ví, co je Candle Cove, tak nebude překvapený z toho, co tenhle pilot obsahuje. Jenže to provedení docela nudí a celkem mi vadí, že tady z toho udělali dílo nějaké příšery. On se ten příběh taky úplně zfilmovat nedá, natož z něj udělat seriál. Ale ještě uvidím, jak dál. Za pilot 3* ()

I'll Hold Your Hand (2016) (S01E02) 

Mám tak trochu strach, že se v tomhle díle odkryly všechny karty a že vlastně budu jenom nudně čekat na finále. Ale třeba tu bude o něco větší atmosféra než je nebo tu bude nějaký zvrat. Uvidím. ()

Welcome Home (2016) (S01E06) 

Přesně tohle jsem od toho očekával. Bohužel, je to jenom v poslední epizodě... ()

This Isn't Real (2017) (S02E01) 

Konečně jsem se k té druhé sérii Channel Zero dokopal a popravdě jsem od ní měl velká očekávání, jelikož NoEnd House je jedna z mých vůbec nejoblíbenějších creepypast a její námět včetně skvělých nápadů v jednotlivých "místnostech" jsem si naprosto zamiloval, takže jsem se těšil, jak krásně se to přenese i sem... A místo toho jsem dostal totálně mdlé cosi, které si z creepypasty bere strašně málo a nedokáže přijít absolutně s ničím zajímavým. Má to unylé a hrozně nudné tempo, má to naprosto nezajímavé postavy, děsivé je to asi tolik jako Flanaganovy přeceňované horory - a přesně tohle všechno je to úplně poslední, co by se k tomu námětu hodilo. Asi si zase přečtu nebo poslechnu tu creepypastu, ať si po tomhle spravím chuť... Lepší 1* ()

Reklama

Reklama