Reklama

Reklama

Film (Ne)obyčejný kluk, natočený na motivy bestselleru deníku New York Times, vypráví fascinující a dojemný příběh Augusta Pullmana. Ve chvíli, kdy August, který se narodil s vadou obličeje, která mu dosud bránila navštěvovat běžnou školu, nastupuje do páté třídy místní školy, stává se tím nejméně pravděpodobným hrdinou. S tím, jak se jeho rodina, noví spolužáci a širší komunita snaží nalézt v sobě soucit a přijmout ho, Auggieho mimořádný osud je všechny spojí a dokáže, že nelze prostě zapadnout, když se už od narození lišíte. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

DejvCZ

DejvCZ (hodnocení, recenze)

Já myslel že ta hlavní postava vážně hraje sama sebe. Maskéři odvedli skvělou práci. 

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Citový ždímák odtržený od reality. Takto se přece páťáci nechovají ani omylem - některé scény byly fakt úplně mimo. Dějová linka sestry byla dost dobrá - už jsem si říkala - pozor - tohle bude asi dobré a půjde to jinam, než čekám. Bohužel - omyl. Šlo to přesně tam, kam sem čekala. Žádné vybočení se nekonalo a byla jsem poučena o tom, jak by měl svět fungovat - ne jaký opravdu je. Takový průměr, který podruhé fakt nemusím. 

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

DareDeVill

blbowoodsky vyplach, teda pardon, samozrejme som sa pomylil a chcel som napisat, ze je to : 

nadherny, uchvatny, intelektualny zazitok plny skrytej symboliky, hlboko filozofickeho podtextu  a az perfekcionistickeho umeleckeho stvarnenia bizarnosti ludskeho zivota v nekonecnych kontrastoch jeho krasy a obludnosti 

Zefill

Zefill (hodnocení, recenze)

dia2221

ahoj, závisí to od toho, zda film již u nás měl premiéru a taky mám dojem podle toho, zda můžeš přidávat komentáře k filmům (tedy jestli jsi prošla testem). ale někdy se možnost hodnocení otevírá dřív, protože filmy třeba premiéru u nás nemají, ale ke zhlédnutí už jsou - což je třeba případ tady tohoto...

dia2221

dia2221 (hodnocení, recenze)

Ahojte, od čoho závisí, aby sa dal film hodnotiť? Už som sa s tým stretla pri viacerých a nikde sa neviem k tomu dopátrať. Dík za odpoveď. 

na příspěvěk reagoval Zefill

Uživatel Zefill smazal svůj příspěvek.

agass

agass (hodnocení, recenze)

prý je tam více falešných smíchů než v pornu falešných orgasmů

Evan7

Evan7 (hodnocení, recenze)

Neviete, kedy bude mať tento film premiéru? Bude aj v kinách, či to je len TV film?

Reklama

Reklama