Reklama

Reklama

Sicario 2: Soldado

  • USA Sicario: Day of the Soldado (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Sicario 2: Soldado otevírá novou kapitolu filmové série Sicario. V drogové válce neplatí žádná pravidla – a když kartely začaly převádět teroristy přes americké hranice, federální agent Matt Graver (Josh Brolin) vyzve tajemného Alejandra (Benicio Del Toro), kterému hlavoun kartelu vyvraždil rodinu, aby všemi prostředky, včetně těch nezákonných, válku eskaloval. Aby rozpoutal válku, unese Alejandro hlavounovu dceru – ale když se z dívky stane vedlejší oběť konfliktu, její osud tyto dva muže rozdělí, protože zpochybní vše, za co bojují. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

podla  traileru to vyzera ze brolin a spol budu chciez zabit del tora to bude skvele :))  skoda ze jun je este tak daleko

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Trailer číslo 2 furt luxus ale ten první se mi líbil vice!Už aby to tu bylo

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Tak pre mna to je najocakavanejsi film roka. Jednotka bola vynikajuca. Dvojku natocil reziser Gomorry? Super! To je vyborna volba!

Schpekulant

Schpekulant (hodnocení, recenze)

Prý z toho dost lidí zůstane v němém úžasu. Ale tolik jich nejspíš zase nebude.

stalkicz

stalkicz (hodnocení, recenze)

V tom traileru je to spatne prelozene. Brolin rika GET DIRTY (zaspinit se)  nikoli GET THIRTY (dostanu tricet).

JInak trailer luxus a muze byt takovym pokracovanim jako byl Vetrelec 2.

hyundai

hyundai (hodnocení, recenze)

Škoda že nemohl točit původní rejža ale i tak se na film moc těším, Del Torovi tohle prostě sedne na míru. Ne jako v nových SW

zsn

zsn (hodnocení, recenze)

Benicio Del Toro + Josh Brolin = Sicario + Cowboy = par spravnych chlapu, zeru je :)

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

+ Sollima je v podstatě nejlepší možná náhrada, když už je teda třeba Villeneuvea vystřídat. Kdo viděl Gomoru a Suburru, ví odkud vítr vane. Tohle může zazdít jenom studio. Padilhův Robocop může vyprávět - Padilhu už do Hollywoodu nedostanou ani párem volů.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

ja by som sa toho nebal..torko a brolin to potiahnu a torko tu bude podla mna nieco ako sam kral nascimento z tropa de elite takze pohoda :) mne sa zenske postavy do takychto chlapskych filmov vobec nehodia aj ked na emily bola ok

MZ91.EOLB83

MZ91.EOLB83 (hodnocení, recenze)

Vypadá to pěkně a Sheridan je jistota. Ale bez Emily a Denise tomu moc neveřím - rád bych se pletl, ale podle mě to bude "jenom" druhý díl a ne událost kterým byl originální film. Na tom byla nejzajímavější částí žena v mužském světě.

na příspěvěk reagoval PetrDuda

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

do certa clovek by si pomyslel ze del toro uz hustejsi byt nemoze a pride takyto trailer !!! :D to cakanie bude tazke :D

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

miiczek

Nedobře se na to díváš - tahle princezna v zimě jistě hřeje, v létě vrhá stín, pomeje ekologicky zlikviduje a vypadá vhodně též k zapřáhnutí do pluhu.

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Blade runner 2049 (druhy trailer) a teaser na Soldado sou nejlepší trailery ne jen za tenhle rok!!

Donobonolono

Donobonolono (hodnocení, recenze)

alchac

Tak kdyz jich mas nakoukanych dost, tak uz mas voditka, podle ceho poznas hovadinu. No a podle mych voditek bude tohle hovadina. Sazim princeznu a pulku kralovstvi.

na příspěvěk reagoval Anguy

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Donobonolono

Přesně tak - už si ani nepamatuju, kdy jsem viděl nějaký dobrý film se špatným trailerem, nebo naopak. Člověku vlastně úplně stačí kouknout na trailer a film ani vidět nepotřebuje, že jo.

na příspěvěk reagoval Donobonolono

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

miiczek

Jo, už mi to došlo, že proč to dělá. 

Bump fire, jasně, takové to udělátko použil ten střelec z Vegas, aby mohl střílet plně automaticky, teď jsem si vzpomněl.

Související novinky

Producenti oznámili třetí Sicario

Producenti oznámili třetí Sicario

22.09.2023

Snímek Sicario: Nájemný vrah z roku 2015 byl do velké míry tím, který definitivně nakopnul kariérní dráhy jak režiséra Denise Villeneuvea (Duna), tak scenáristy Taylora Sheridana (Yellowstone).… (více)

Třetí Sicario má scénář, dočkáme se filmu?

Třetí Sicario má scénář, dočkáme se filmu?

11.05.2022

Hollywood miluje franšízy, čím větší a úspěšnější, tím lepší. I proto dnes víceméně každý druhý film vzniká se záměrem novou franšízu nastartovat. Občas se ale povede rozjet filmovou sérii i zcela… (více)

O čem bude Call of Duty?

O čem bude Call of Duty?

17.06.2018

Režisér Stefano Sollima (Suburra) už brzy pošle do kin dvojku Sicaria, mezitím ale chystá i další projekty a jedním z nich je taky filmová adaptace populární herní série Call of Duty. V jednom z… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama