Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městě Fairwater dochází k dalšímu podivnému úmrtí na srdeční selhání. Obětí je sedmatřicetiletý Chuck Hughes. Za čtyři roky již takhle zemřelo přes třicet lidí. Vše začalo po aféře s Johnym Bartlettem, který v záchvatu šílenství zastřelil dvanáct lidí. Byl popraven a odsouzena byla i Patricie Bradleyová, která ho oddaně milovala. Ta ale byla po pěti letech propuštěna a žije ve starém domě s matkou. Na pohřbu Chucka Hughese se objeví Frank Bannister, který se zabývá výzkumem psychoaktivit. Seznámí se s manželi Rayem a Lucy Lynskeyovými. Oba pozorují podivné přízraky a Frank jim nabídne svoji pomoc... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Povedená duchařina s Michaelem J. Foxem v hlavní roli. Hraje muže jménem Frank, který po smrti své manželky umí komunikovat se záhrobím. Mluví s duchy a některé zaměstnává. Začne se zajímat o podivná úmrtí v městečku Firewater. Ty má na svědomí šílenec, který otravuje lidi i po své smrti. Ducha může v tomto případě porazit jen duch. Takže Franka čeká nelehký úkol. Pobavíte se a občas se i leknete. Pan Jackson prostě umí. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Šílenství bude potrestáno! Stín smrti se opět snesl nad město. ,,Co je to Stín smrti?“.…. Poltegreisti, spontánní rekurentní psychokineze (to je asi nejhorší případ) a spojení M.J. Fox, R. Zemeckis, D. Elfman a P. Jackson. Toho se mám bát? A co třeba Koalice afro – amerických duchů? Věřím, že není nic horšího než banda nasranejch mrtvejch černochů, ale spíš to vypadá, že hezký a veselý triky (+ nezapomenutelné cameo seržanta Hartmana) dají vzpomenout spíš na Krotitele duchů, než na nervy drásající horor. Ovšem v poslední třetině to je veliká duchařina, ke které se přidávají masoví vrazi a mě naskakuje husí kůže, která drží až do konce! A to je slušný. Na komedii! Můžu být rád, že jsem ke sledování nepřizval děti! Ostatně, oni asi víc. PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ *** ()

Reklama

Brennos 

všechny recenze uživatele

První studiová zkušenost Petera Jacksona a bezpochyby nejhorší film jeho filmografie. Film má nezapiratelný rukopis Jacksonovy předešlé tvorby, ale postrádá náboj, težko se to charakterizuje, je prostoupen skvělými nápady, slušným herectvím, kvalitními triky, ovšem některé pasáže jsou naopak vcelku nepříjemné (převážně ty s pošahaným agentem FBI)... celek pak působí zmateným dojmem. Slib, který dal Jackson po relativním neúspěchu tohoto filmu svým fanouškům (že se vrátí ke své předešlé tvorbě) sice nedodržel, ovšem málokdo mu to bude mít za zlé ;o) Ačkoliv... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, ve kterých je prostě všechno správně. Peter Jackson překypuje dravými režijními i scenáristickými nápady, Přízraky jsou neustále zábavné a milovníci černého humoru se tady musí cítit jako doma. K tomu Michael J. Fox v hlavní roli, hudba od Dannyho Elfmana a fantastické triky studia Weta, díky nimž je na všechny ty ohnívající mrtvé a povětřím poletující duchy radost pohledět. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prvý hollywoodsky snímok Peťa Jacksona nedopadol najhoršie. Jeho režijný štýl sa zachoval a podobne ostali aj bláznivé nápady. Lenže odišla zábava a nastúpila nuda. Ťažko povedať, či za to môže štúdio ktoré verím, že nenechalo režisérovi úplnú slobodu, alebo slabý scenár. Vizuálna stránka ale nemá chybu a práve vďaka nej film u mňa nazbieral body. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (26)

Reklama

Reklama