Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David musí zachránit muže, který potom, co ho manželka nachytala s milenkou, skončil s nožem u srdce. A to i přes to, že je v útlumové fázi a potřeboval by ležet v posteli. Saša je znovu rozhodnutá Davida získat a dělá všechno proto, aby díky tomu měla lepší operace. Rasputin se dostává do boje o vlastní život, protože na urgentu se objevil Rus, který ho poznal. Rasputin se musí rozhodnout, jestli ho zabije, a nebo nechá jít, aby tím riskoval vlastní život. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak koukám, že lékařské peripetie jsou jako zdroj atraktivity pro diváka vyčerpány, tak se z ruského lékaře Romana Zacha stal jakýsi agent Litviněnko II. ( takže se nám z toho stává groteska jako kdyby v Nemocnici na kraji města se z doktora Blažeje vyklubal imperialistický agent USA ) a aby to nebylo málo, přidala se další menšinová otázka, ale jelikož homosexuality a jejího coming outu bylo už přehršel, tak nastoupil jeden transsexuál. ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně pitomý. Ještě, že tam mají toho Rasputina :-). Nesympatický doktor Hlinka, Mery, která se přidala k Vali, a k tomu všemu ještě její neodbytný příbuzenstvo. No a ten závěr nechám raději bez komentáře. ()

Reklama

Reklama