Reklama

Reklama

OA

(seriál)
  • USA The OA
Trailer
Drama / Mysteriózní
USA, (2016–2019), 14 h 43 min (Minutáž: 31–71 min)

Hrají:

Brit Marling, Will Brill, Emory Cohen, Patrick Gibson, Brendan Meyer, Ian Alexander, Scott Wilson, Robert Eli, Marcus Choi, Chloe Levine, Nikolai Nikolaeff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Sedm let po svém zmizení se mladá žena vrací se záhadnými novými schopnostmi a společně s pěti neznámými se vydává na tajnou misi. (Netflix)

Recenze uživatele pavcas k tomuto seriálu (1)

OA (2016) 

Musím říct, že mně tohle mysteriozní drama z dílny Netflix celkem posadilo na zadek, připomínalo mi Stranger things, ale o level lepší. Ze začátku to vypadá jako klasika a trochu nuda, mladá žena se ztratila, zčista jasna se po 7 letech našla a teď se dozvíme co se stalo. Jenže příběh Prairie Johnson je přeci jen trochu jiný, což pochopíte už v prvním díle v nemocnici při setkání s rodiči, které nejdřív nepoznává. Prairie má šrámy nejen na duši, ale i na těle a v sobě ukrývá jedno velký tajemství, které se z nějakého důvodu rozhodne sdílet s pěti dalšími outsidery z města. Postupem času vás její neskutečný příběh natolik vtáhne do děje, že mu odpustíte místy trochu přestřelenou scifi zápletku a na konci si nebudete jistí, jestli se jí to všechno jenom nezdálo. A když mluvím o velmi realisticky natočeném finále, tak to mi šel vážně mráz po zádech. Doufám, že bude druhá serie, chtěla bych vědět víc, protože vlastně pořád nevím nic, ale ještě dlouho o tom budu přemýšlet....Může být nějaký život po životě? ()

Reklama

Reklama