Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamělý alkoholik Skopeček vypadne z okna a zabije se, stopy zápasu v bytě nasvědčují, že nešlo o nešťastnou náhodu. Pátrání přivede Specialisty mezi Anonymní alkoholiky, kam mrtvý docházel. Jarda Čermák, aby získal informace, se pod falešnou identitou vetře mezi nedůvěřivé alkoholiky. Jedním z podezřelých je tajemný Gustav, který se snaží vyšetřování za každou cenu vyhnout a tají svou identitu. Motiv také má investiční poradce Otto, který vždy na několik dní zmizí z práce i z domova. Podezřelou je i nezaměstnaná nymfomanka Sabina. Postupně se zdá, že nejpravděpodobnějším pachatelem je právě Sabina, která si mezi alkoholiky vybírá za milence jen ty dobře situované a nechává se jimi vydržovat, a možná je dokonce i vydírá. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela by mě zajímalo, jestli produkce už v té době věděla, že o nějakých cca dvacet dílů později Hánu obsadí do role poldy, když tady hraje primáře-alkoholika, který chce spáchat sebevraždu? Docela prdel, ne? Jinak to má určitý vtip, Jarda konečně začne mít něco s šéfovou dcerou pořádně, nymfomanka je docela zajímavým oživením, Štáfek ještě dělá vtípky, takže to celé jde docela sledovat bez újmy na zdraví. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jmenuji se Mira007 a jsem alkoholik ... kecám, jsem fanda tohoto nedokonalého, ale zábavného krimi seriálu a tenhle případ vraždy ve skupině anonymních alkoholiků byl mírně nadprůměrný. Anita Krausová na jednotku. ()

m.a.t.a.

všechny recenze uživatele

Hraje tu Jiří Hána doktora - alkoholika. Je zajímavé, že stejný herec se objeví o nějakou desítku dílů dál jako posila do týmu. ()

Reklama

Reklama