Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Recenze (106)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Bloody hell, Scott Adkins si sám napsal film pro sebe a svoje kamarády a je to fakt dost super. Vlastně nejblíž, čemu se to dá přirovnat, je John Wick. Kdyby bydlel v Londýně. A byl víc cool. Má to vlastní svět nájemných vrahů, který působí mnohem víc přízemně, ale zároveň jsou postavy patřičně ztřeštěné, abyste si je zapamatovali, má to funkční zápletku a má to přehledné a zatraceně skvělé (a brutální!) akční scény. A tempo a fajn muziku a zvraty. A humor. Humor často až ve stylu ritchiovek, díky čemuž je film strašně svěží. Hodně, hodně milé překvapení. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Accident Man je pre mna obrovske prekvapenie,akcna chutovka,ktora je zarukou vybornej zabavy,anglicky drsnak Scott Adkins presne v roli,ktora mu sadne najlepsie,rozbijanie ksichtov,lamanie celusti a praskanie kosti hajzlom okolo,do toho vyborna hudba a bitky,ktore pri pohlade na nich vam sposobuju bolesti celeho tela,to vsetko mozete vidiet,ak si pustite tento film,no a medzitym som mal moznost vidiet aj dvojku z roku 2022 a je len o kusok slabsia ako jednotka,ale zase sa jedna o zalezitost,ktora nielen pobavi,ale aj stravite pohodlne cas...:⁠-⁠) ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Působí to podivně, když podprůměrní heci hrají tak drsné hláškující tvrďáky. Někdy ta podivnost má svoje kouzlo, ale tady jsem ho nepocítil. Celý ten upovídaný voiceover byl jen malý kousek od dobré parodie. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu vůbec nejde o bitky, ani o hudbu či scénář, ale o hlášky a absurditu, směřující k pobavení diváka s obrovskou nadsázkou, jakou umí podat jen černý britský humor, který nám občas servíruje Guy Ritchie. Scott Adkins si napsal scénář, kteý si nezadá s hranicí demence, vymyslel v něm postavy, o kterých by se nesnilo ani samotnému Marvelu, ale kupodivu to funguje. Akční scény se nepokoušej bejt nijak přesvědčivé, jde jen o to, aby divák žasnul. A pokud na tuhle hru přistoupíte, budete se bavit královsky. Zkrátka a dobře, za málo peněz žádnej bulharskej Steven Seagal. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Fajnové béčko, kde se Scott Adkins může konečně zase předvést. Příběh je hloupý, celá myšlenka klubu nájemných vrahů maskující úmrtí svých obětí jako nehody je bizarní. Navíc je celá ta banda skupina těch nejroztodivnějších mentálně narušených jedinců. Ale o to tady jde a spolu se super čistou a přehlednou akcí to funguje velice dobře. Lepší 3* ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Po menšim nadšení z Avengement jsem se rozhod dát si druhou spolupráci Jesse V. Johnson / Scott Adkins a nelituju. O akci ani hlášky neni velká nouze a herecká sestava byla docela zajímavá. Jen Adkinsonův hrdina mi přišel dost zápornej, takže mu nešlo pořádně fandit a oteklej Michael Jai White už rozhodně nevyvolává při příchodu na scénu tolik respektu jako dřív (zdravim Stevena Seagala). No a ještě bych zapracoval na hudbě, která nebyla ani v rámci béčkovýho žánru žádnej zázrak. Jinak spokojenost, tři silnější hvězdy. ()

Parm1 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby jeden z nejlepších Adkinsových filmů, kdy kromě opravdu skvělých bojových scén je ve filmu i nějaký smysluplný děj a kvalitní záplatka. Ale ty bojové scény jsou vážně top. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Ne, nechápu proč, ale tahle britská řežba se mi nějak nepochopitelně líbila. Tak nějak mi připomněla časy hraní na počítači, hrdina pěkně temný, ostatní kolem něj správně neherecky zahraný. Prostě dobrá zábava a tý v poslední době v takové krátké metráži zoufale chybí dobré kousky. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tak trochu ztřeštěný mix britské komedie a klasického béčkového akčňáku o pomstě. Někdy to celkem šlape, někdy padne fajn hláška, někdy je to trochu horší a vy jen čekáte na další Scottovu fatalitu (a že jich pár udělá). Co se ale vyloženě nepovedlo, je Jai White. Michael je napapanej jako já o Vánocích a jeho souboj je fakt šíleně nepovedená práce střihu. Je úplně vidět jak nezvládá a kdyby soupeř fakt chtěl, vyřídil by ho během 10 sekund. Stejně tak dopadla Amy Johnston, která sice není opuchlá jak žába, ale buď je to střevo, nebo neměl střihač svůj den, ale její fatalitu bych čekal ještě rychleji než u MJW. Jinak je ale Accident Man solidní béčko, s několika skvělými flashbacky a fajn choreografií. Jo, a Ashley Greene je pořád krásná. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tak ale toto. No už jednou jsem to viděl, ale něco mi říkalo, že tomu mám dát druhou šanci. A opravdu to stálo za to. Byl jsem uchvácen. Je to takový mix různých filmů, který ale se sakra vyvedl. Hlavně další z perfektních rolí Adkinse, kdy nejenom ukazuje svůj bojový um, ale taky i herecký. Jak řekl i on sám, moc herců, kteří se umí ohánět a zároveň hrát není, ale on patří mezi ně. Ostatně i zbytek hereckého osazenstva se mi fakt líbil. A i když je to takový druh revenge filmu, tak kombinuje prvky vražd a pátrání do sebe a stojí to opravdu za to. Opravdová zábava i s dost vtipnými vsuvkami a hláškami, které opravdu stojí za to vidět. Tohle rozhodně chci vidět znovu. Tímto si člověk dokáže zvednout náladu. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins, britský Ryan Raynolds, v cool natočené, svižné a humorné variaci na Johna Wicka. Cosi jí ale chybí. Těžko říct, co to je. Jsou to tři, ale fakt silné! ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Mám rád čokoládu, a podobný sladký hovadiny, mám rád stejky, pivo, mám rád vlastně úplně všechno dobrý papání. Tak nějak ideálně od všeho to nejlepší. A jak jsem se tak dostal k Acidenťákovi, přemýšlím jak to popsat... kterej je schrnuto do jedný kostky: Výcuc toho nejlepšího nenásilně narvaný do jednoho... jednoduše povedenýho filmu. ()

maramashi 

všechny recenze uživatele

Je mi ľúto že také meno ako Scott Adkins sa nechá ukecať na takúto tuposť. Čítal som že je to amatérčina no aj tak som čakal niečo také ako bolo Scottove Avengement. Snaha spraviť niečo na štýl Smokin' Aces no pritom humorne zabrdnúť do sociálnych problémov dnešnej doby ale aj tak zahrať na city smrťou bývalej ženy. Absolútne nikoho neserie príbeh jeho ženy a ani to ako ho trénoval v detstve nájomný zabijak pretože to vidíme v každom druhom filme na joj plus v piatok večer. Humor nefunguje vôbec, ten čo robil hudbu bol asi analfabet, kameraman feťák a režisér žiak prvého stupňa základnej školy. Jednu hviezdu som dal len z ľútosti. Škoda času 10% ()

Vykuk odpad!

všechny recenze uživatele

Adkinse mám rád, filmů s ním, které za něco stojí je však bohužel tak málo, že bych je napočítal na prstech jedné ruky. Toto je ale suveréně nejdebilnější parodie na akčňáky o zabijácích, vydržel jsem jen půl hodiny, ale dál to prostě nešlo vydržet a vím, že by to nezachránily ani kopkavé dovednosti Scotta či Majka. Fakt žumpa ultradebilních hlášek a zápletky, která paroduje vlastní klišé :( ()

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama