Reklama

Reklama

Perinbaba a dva světy

  • Česko Perinbaba 2 (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hlavní postavou filmu je Lukáš, syn Alžběty a Jakuba z kultovní pohádky Perinbaba. Rozhodne se vydat do světa na zkušenou. Touží najít pravou lásku a své vlastní štěstí. Od počátku jeho putování mu tu a tam pomůže najít správnou cestu hodná Perinbaba, zatímco smrtka Zubatá se mu snaží škodit a klade mu do cesty nebezpečné nástrahy. Brzy najde chytrého psa Ucha a společně se vydají nalézt bájnou zemi hojnosti, která podle pověstí leží za sedmero horami a sedmero moři až na samém konci světa. Na zámku se během své cesty dostanou do vězení, ve městě zničí i zachrání velkou svatbu, v zemi divoženek se Lukáš zamiluje, pomohou zachránit pohyblivé město a v království, ze kterého zmizely všechny ženy, se musí utkat s havraními bojovníky. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

tsatsiki

tsatsiki (hodnocení, recenze)

Takže zatím jaký je to shit opravdu stojí Jakubisko, podle syna tam dotahovali jen technické detaily.

tsatsiki

tsatsiki (hodnocení, recenze)

Narcis

Ono kdyby to nevzniklo asi by to bylo lepší.Jen ty dotace, co na to Jakubisko a jeho stará zpronevěřili, by už nikdo neviděl.A ještě měla drzost si stěžovat, že ČR nedalo dotace na Perinbabu 2, ale jen Slovensko, tak ona zproneveří peníze na Epopej a Lukáše,kterého přejmenovali na Perinbabu a chce na jeden a ten samý film dotace znovu, tak ty vole, kde jsme?

tsatsiki

tsatsiki (hodnocení, recenze)

Jenže to co píší Češi, tak píši i Slováci.Prostě je to šmíra za sto milionů.

davidosik

davidosik (hodnocení, recenze)

Neviem prečo, ale vždy keď čítam tie české negatívne recenzie a komentáre, mám pocit , akoby sa hodnotiaci vykrádali navzájom a opakovali to, čo už niekto prvý napísal :D:D:D🙈

joker30

joker30 (hodnocení, recenze)

Tak su tu prve 3 hodnotenia. 2x 5 hviezd a raz odpad s vyzivnym komentarom. Tak to som zvedavy teda celkom co to nakoniec bude :)

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Budoucnost filmu stále nejistá... A teď více než ty roky předtím :-(

na příspěvěk reagoval tsatsiki

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Dadel

Hotový ve smyslu kompletně připravený pro vydání? Nikde jsem zatím od tvůrci neviděl vyjádření ohledně toho,že by byl film kompletně připravený. Jakubisko se vždy vyjadřoval ve smyslu, že jsou problémy ohledně převedení zemřelých herců zpět na plátno. A to nevíme, jestli tim nekryl další případné problémy (peníze...)

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Tak Jakubisko bohužel zemřel, tak to jsem zvědavý, co s tímhle filmem bude.

na příspěvěk reagoval Dadel

Martin1996

Martin1996 (hodnocení, recenze)

podla mna sa to ani do kina asi uz nedostane lebo sak nicv ine nevidm len sami odklad a momentalne ani ziaden datum uz pre istotu ani nedavaju 

Junk

Junk (hodnocení, recenze)

Tak tento "pruser" asi nebude ani v roku 2022?

Asi lepsie,....  peniaze pretiekli,.. ale aspon mozme spominat na "povodnu" Perinbabu :)

m5rk

m5rk (hodnocení, recenze)

Pokým Jakubisko nejaký film ešte pustí do éteru tak asi skôr fakt umrie :D

na příspěvěk reagoval Wade Wright

LexMurphy

LexMurphy (hodnocení, recenze)

Bynk

Žeby bol ten český dabing pre Čechov? Je to rozprávka pre deti a české deti už nerozumejú po slovensky ani prd.

Uživatel Bynk smazal svůj příspěvek.

johny68

johny68 (hodnocení, recenze)

Termî sa stále posúva. Pravdepodobne rozkradnuté ako kedysi Jánošík...

na příspěvěk reagoval mm13

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Jsem jediný, kdo má pocit, že ta Žbirkova píseň na tom bude to jediné dobré?

sidzej

sidzej (hodnocení, recenze)

Som síce na to zvedavý, keďže pôvodnú Perinbabu zbožňujem, ale očakávam prúser. Kostýmy pôsobia lacno a Frlajs je neskutočne nesympatické herecké drevo už z traileru. A pokiaľ všetky zábery s G. Masinou budú vykradnuté z jednotky tak amen tma. To fakt radšej nemalo vzniknúť. Do kina na to pôjdem ale bojím sa už teraz výsledku.

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

Premiéra 4 roky po první klapce?! Coppolova Apokalypsa vznikala "jen" 3 roky! A bylo to mimochodem dáno těžkými podmínkami na Filipínách, Brandovými hvězdnými móresy nebo Sheenovým infarktem. Kubrick dělal Spalující touhu zhruba stejně dlouho kvůli svému přemrštěnému perfekcionismu, kdy herec musel třeba jednu repliku opakovat až 100x. Proč ale tohle vzniká tak dlouho? Že by platilo ono pelíškovské: "Tolik práce a přitom taková blbost"? Výmluvy na koronavir neobstojí, mohlo to mít premiéru klidně mnohem dřív. Pro srovnání - Bathory se začala natáčet 2006, premiéra 2008. Nejasná zpráva o konci světa - natáčení 1995/6, premiéra 1997.

Reklama

Reklama