Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podarí sa Jackovi zachrániť súrodenca, ktorý sa zmenil na vraždiaceho kyborga, a zničiť šialeného vedca? (oficiální text distributora)

Recenze (21)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dejovo to nema prakticky nic spolocne s jednotkou. Ved naco? Staci, ze je tu znova megastar Bradley. Film ma oproti jednotke dva plusy. Zapletka sa uz neberie tak vazne, takze ubudlo pokusov o dramaticke sceny, ktore nahradili rozne infantilne napady bez akejkolvek logiky. A podstatne pribudli akcne sceny. Takze film rychlejsie odsypa. Ale co sa tyka kvality je vsetko pri starom. Firstenberg sa nie nahodou nikdy do vyssej ligy neprepracoval a vsetky stranky filmu su hlboko pod priemerom. Ale tentokrat to predsa len zabavnejsie a stravitelnejsie ako jednotka. Jednoznacne vladne scena zachrany chlapca pri benzínke. Nieco tak absurdne smiesne som nevidel odkedy Kevin Costner spomalene dorucil dopis v Postmanovi. 3/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tenhle dil je z teto trash serie ktera mi uplne nesedla asi nejpovedenejsi ten oficialni text distributora zase stoji za to! je to samozrejmne trochu jinak takze pokud vam nevadi lehce vybrany terminator o cyborgach co chteji nastolit novy rad a ovladnout svet klidne na to kouknete akce je dost a prijde mi lip natocena nez v jednicce jenom ten Bradley neda mi to si do nej opet nerejpnout kdyby hrali jenom jeho svaly tak to jeste ujde ale ty jeho prkeny pohledy a dialogy to je fakt neco horsiho herce sem snad v zivote nevidel to i ten Dudikoff ma proti nemu aspon nejaky charizma... ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála prípadov kedy je jednotka lepšia ako dvojka. Firstenberg konečne pochopil, že publikum mu tvorí gang 10 až 12-ročných frackov pod dozorom tatkovcov a že atakovať vekovú hranicu 15+ si jednoducho nemôže dovoliť. Čiže trtkačka sa nekoná a ani pokrčená robo-ruka sa nekoná (poučenie!) a pribudlo akcie. Síce béčkovej, ale zábavnej. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Podstatně více akce a legrace, ale chybí to laškovné jiskření mezi Bradleym a tou slečnou zástupce šéfa. U scény záchrany kluka u benzínky (mimochodem scéna úplně navíc) jsem se smál až jsem z křesla spadl. Celé to to bylo domrveno ještě výbuchem miniatury elektrárny, což bylo strašně poznat. - "Termální granáty, dokáží proniknout i ocelí. Jeden vyvine při výbuchu teplotu až 8000 stupňů a tahle maličká [vezme granát obalený kuličkama do ruky] vyvine rychlost 2000 m/s, dokonalý vynález." ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Cyborgové jezdící ve speciální dodávce mi připomněli Univerzálního vojáka a střílení po policejních autech a ta snaha o procítění mi zas připomnělo Terminátora 2. Aha,promiňtě laciné béčko,originalitu nečekám. Nebo to bylo jenom moje zdání. Zda je jednička lepší než dvojka,nevím já jedničce dal tři hvězdičky,protože u dvojky jsem se bavil více. Bradley si podle mě vystačí i sám bez nějaké buchty. Asi moje nejoblíbenější scéna je ta v benzínové pumpě,kdy jeden solindě namakaný černoch s břichem zvolá na jednoho Cyborga. "Hej ty sráči,hned polož to nářadí,jasný?" a on to po něm zopakuje krásným mechanickým hlasem,ale originál "monfucker" je přece jenom lepší. Zde bych se ani nedivil,kdyby se jednalo o video film,protože spousta předpokladů k němu by tedy měl. Nikdy jsem nepochopil proč se to jmenuje Cyborg Cop,když žádnej policajt Cyborg tam nebyl a ani nebyly tak sestrojeny. V jedničce byly také sestrojeni k ničení,ikdyž z jednoho policajta se tam pokoušeli předělat. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe od 1. srpna do 15. září 1993. (Terva)

Reklama

Reklama