Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

juta 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že je to z větší části komedie než horor. Začátek byl výborný, ale bohužel se z toho stala trapnost. Navíc nechápu, proč se zde objevili herci, kteří v předchozím díle zemřeli. Hudba se sem nehodila, spíše podporovala komediálnost. Co se mi zde líbilo byl klučík v hlavní roli a docela zajimavé masky, i když mě také z větší části přišly úsměvné, než že by naháněly hrůzu. ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Jednička mě bavila. Tohle místama taky. Sledování mi, ale kazili neskutečně uječený postavy. Hlavně ta zrzka a ten starej vykradač hrobů. Jak ten mi lezl krkem ( ale to i ten malej kluk ) Což o to chvílema to bylo hodně vtipné, zasmál jsem se, ale v první polovině jsem měl tendenci to vypnout a to opakovaně. Nakonec jsem to nevzdal a dokoukal. No a stejně to nebylo nic moc. Jsem zvědavej na zbylé tři díly. ()

Reklama

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tyhle mozky už lehce vyčpěly ale pusťte si to na chatě,hluboko v lesích a pak jděte pár kiláčků přes les pro cíga na nejbližší benzinu.Nedoporučuje se.S jedničkou to má společný tak maximálně Matthewse s Karenem ale i tak to patří k tomu nejlepšímu ze zombí 80's žánru.A samozřejmě Tarman je třešnička na dortu.Škoda že se zmůže jenom na tu jedinou nejděsivější scénu z celýho filmu.Škoda ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Pokračování značně nezáživné, táhlé a mdlé. Pakliže původní film balancoval mezi komedií a hororem, pak je tento čistá komedie zasazená do laciné horor-tvořící výpravy. I s komediálního hlediska ROLTD2 pokulhává a nějakých pár hlášek nemůže konkurovat svému předchůdci, jehož kvality od scénáře až po výpravu nastavily laťku o mnoho výš. Dokonce i masky a efekty působí značně gumovitě-uměle. Return of the living dead 2 budíš označen za nudu a zklamání. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Oproti nerozhodnej jednotke je toto jasná a čistá komédia. Masky zombíkov aj gore efekty sú jednoznačne smiešne, keď vyliezajú z hrobov robia jeden fór za druhým a dokonca je tu aj mŕtvolný Michael Jackson. Od začiatku do konca je to sled gagov čierneho humoru. Pozoruhodný sú dvaja vykrádači hrobov ktorých hrajú herci z jednotky ktorý tu prakticky do písmena kopírujú svoje role z prvého dielu. Áno, je to blbosť ale nenudil som sa ani chvíľu takže pre mňa je to jasné. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Ke konci filmu na VHS kazetě je reklama s telefonním číslem, na kterém si můžete objednat oblečení z filmu. Byla to omezená nabídka společnosti Movie Tees. Mohli jste si objednat bílý vojenský top, černé nebo bílé tričko a černou nebo bílou mikinu se 4 různými designy. (HellFire)
  • Telefonní rozhovor s armádním operátorem je slovo za slovem stejný jako v Návratu oživlých mrtvol (1985): „Vydržte na lince pane Wilsone, budete přesměrován.“ (HellFire)
  • Hřbitov, mausoleum, nemocnice, továrna a interiéry domů byly postaveny pro účely filmu. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno