Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Terapeutka Jean Holloway se vrhá do nebezpečných intimních vztahů s lidmi ze života svých pacientů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (17)

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvážný artsy krok od Netflixu, který se ale okamžitě střetává s nefunkčním a pomalu se vlekoucím scénářem, v němž se za deset dílů nedočkáme žádného zvratu či rozuzlení. Naomi odvádí skvělou práci jako nenávidění hodná postava znuděné voyeuristické ženušky, ale jinak je to krok vedle a seriál byl zrušen po právu. ()

Ralna 

všechny recenze uživatele

Je zřejmé, proč nenatočili druhou sérii. Z toho, co tam Jean (Naomi Watts) rozjela, se prostě nedalo rozumně vybruslit. :) Seriál má hodně pomalý rozjezd, ale postupně se na to nabalují další a další vrstvy, k tomu je najednou nejeden divák/čka při sledování nadržený a některý scény si přehraje opakovaně. A na závěr - to už jen sedí se zaťatými zuby a čeká, do jak hlubokých pekel to chování Jean zavede. Moc hezký, Naomi si tímhle u mě hódně šplhla jako herečka (a taky jako sexy žena, co si budeme povídat!). A že to nemá pokračování, vem to čert, není to potřeba. S čím nejsem spokojená je úvodní znělka (použitá hudba) a originální název seriálu. "Gypsy". Proč? Česká "Terapeutka" k tomu sedí jak hrnec na prdel. Žádná Gypsy, no a ten úvodní cajdák, s tím přišel kdo? Ten diváka leda tak přinutit zhasnout obrazovku a jít do hajan. ()

Reklama

zsn 

všechny recenze uživatele

Pomalý rozjezd, ale cca od sedmého dílu byla vzrušená nejen Naomi, ale i já. Ovšem to, že natáčení pokračování odvolali, to teda Netflix pos*al. Nespočet seriálů z této továrny má pět řad, přitom nestojí za nic a když se konečně zmapuje taky jednou nevěra v podání manželky a k tomu nevěra lesbická a člověk je zvědavý, jak nakonec manžel zareaguje, tak.... Tak co?! Toto je přerušovaná soulož! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Kvalitně obsazená, ke konci už trochu moc scénáristicky zamotaná, jednohubka, u které hodně zamrzí absence další série. Ač chápu,  že si tvůrci nachystali na stůl tolik surovin, že vytvořit smysluplně navazující pokračování by mohl být nadlidský úkol a tak je možná netflixovská stopka zachránila. Nuže kdejaký film končí otevřeně a tak, ač tyhle nedořečené příběhy nemusím, nezbývá ani v tomto případě, než si domyslet, co mohlo po závěrečných titulcích následovat. Hlavní(anti)hrdinka je slušně manipulativní sociopatka, kterou by člověk v reálném životě mít nechtěl, ale její intrikaření se dobře sleduje, Sidney je zase trochu rozpolcená povaha, která se taky hodně dobře sleduje, hlavně na pohled a člověk by jí v tom reálném životě snad i uvítal, mužské postavy mi tu připadají spíš jako takoví hodní ňoumové, které není velký problém oblbnout, ale každá postava tu má víceméně svou funkci. Plus i za úvodní znělku, která mě bavila, neměla jsem potřebu jí přeskakovat, jak mívám u seriálů ve zvyku, a stále se mi drží v hlavě. ()

Essential 

všechny recenze uživatele

Kedysi nádherná Naomi sa tu rozpadáva v tvári každým záberom viac a viac až mi to rve srdco a akoby už toto nestačilo, SJW úderka z Netflixu do deja vopchá transgender decko v rámci kampane prehnitého, pardón PROGRESÍVNEHO Hollywoodu normalizovať veškeré poruchy ľudstva a obalí to neprirodzeným a až trápne mdlým dejom, že som to po 40 minútach pilotu musel pre vlastné psychické zdravie vypnúť. Whatta waste... 40% ()

Galerie (214)

Zajímavosti (1)

  • Neflix zrušil seriál už po 1. sérii. (Fyffy2000)

Reklama

Reklama