Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Jana Plodková jako drsná ředitelka TV Óčko, mistryně krátkodobých vztahů a královna večírků Sabina v novém seriálu inspirovaném skutečnými událostmi. (Playtvak.cz)

Recenze (87)

godycz 

všechny recenze uživatele

dokonaly dialogy. zahlaskovany jako svin. finale jsem.uhadl u tretiho dilu, ale to ja tak mam. silna jablonecka dvojka plus skorojablonecka plodkova, ktera to zahrala na jednicku s *. ()

Ezis 

všechny recenze uživatele

Mafra se snaží zaplavit svět kecy. Dejte lidem chléb a hry a Playtvak. Kdyby tenhle seriál nevznikl, tak se nic nestane. Ale jeden z těch keců mě přece jen rozsekal: "Vrátnej tady není, asi si vzal home office". ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

1. řada - Člověk se na to ze setrvačnosti dívá, ale nic mu to nedává. Snad jen to, že je rád, že takto nežije. Plodková byla dobrá. 2. řada - Se mi líbila o něco víc. Plodková opět super, Plesl k mému překvapení hodně fajn. Sabininu roli trochu zjemnili a zlidštili a to v mých očích prospělo i druhé řadě. Taky měla jasnější dějovou linku. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Single man byl lepší. Plodková jako ředitelka taky pobavila, hlavně tím svým smíchem, ale zbytek byl poněkud vlažný. Čolek Kopta se taky moc nevytáhl. P*cačka kam se podívaš, mraky chlastu, fetu a celkově života na hovno. ()

255085349 

všechny recenze uživatele

Je to úplně o ničem, ale Jana Plodková by dovedla zvednout kvalitu i Esmeraldě a navíc má skvělý hlášky, takže tak. Třeba přežiju i avizovanou druhou řadu:) ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Děj je samozřejmě hloupý a hodně jednoduchý, ale o to tady nejde. Mě tyhle zábavné jednohubky ze života drsné a zhýralé šéfky televize a časopisu fakt bavily. A to hlavně kvůli tomu, jak je to s nadhledem zahrané a nevážné ... Jana Plodková vládne! ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

To si takhle říkáte při pohledu na jména tvůrců, hele tolik dobrých herců hmmm, hele režisérka Rudolfová, která má docela filmařský talent, byť její filmografie je trošku žánrově odlišná hmmm, hele produkuje to Lucky Man Ondříčka, to jsou vlastně ti, co byli u Anthropoidu a Ztraceni v Mnichově hmmm, tomu se prostě musí dát šance a musí to být velice fajn.... A hle není. Největší problém je ve scénáři a dialozích, které mají být vtipné (používají i vulgarit, řekl bych v každé druhé větě), ale pardon tedy, tomuhle se už snad nemůže nikdo smát. Postavy, z níž hlavní je Jana Plodková coby ''drsná'' ředitelka televize, jež se se svými podřízenými, kteří jsou náramné karikatury, třeba stereotypní postava blbé sekretářky či ambiciózní zamerikanizovaný blbeček, řeší polovinu 15 min dílu, (asi po vzoru Tarantinovského rozboru v Gaunerech) slovo prcačka a my se jim u toho máme smát. Mně z tohohle vychází pouze pseudocool slátanina, která se asi zhlédla v tom množství korporátních komedií z USA, ve kterých hrají Jason Bateman, Jennifer Aniston nebo Seth Rogen, ale za žádnou cenu to nefunguje. Mafra nebo Pleytvák či co, prostě nebude nikdy Stream, ani kdyby se na hlavu postavili, ačkoliv to může Andrej velice jednoduše zařídit, řekl bych mávnutím kouzelného dluhopisu. -% ()

Sakee 

všechny recenze uživatele

Příšerná křeč, která se vás snaží přesvědčit o tom, že je prostě cool. Spousta "šokujících" scén, které chtějí být šokující za každou cenu. Nuda, nuda, šeď a hromada sprostých slov. Enjoy. ()

pestak 

všechny recenze uživatele

Viděno pět dílů a spokojenost. Více jsem od toho nečekal, ale je tam zjevné napodobování dalšího internetového projektu (Stream). Plodková mě tam hodně rajcuje. ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Slušné herecké výkony bohužel nezachrání fakt, že není o čem vyprávět, jedinou zásadní příběhovou pointu uhodne i malé dítě nejpozději ve čtvrtém dílu a některé pokusy o "nahlédnutí pod pokličku" komerční hudební televize jsou vysloveně zoufalé. Za civilní herce a pár vtipných hlášek dávám ještě hodně velkorysé tři hvězdy a přidávám připomínku, o kolik dál je třeba takový (o půl roku starší) starší Semestr od Streamu. 50 %. ()

soviczka 

všechny recenze uživatele

Začalo to slibně, skončilo o dost méně slavně... Plodková je boží a ten její evil smích mě ničil, ale sama to nezachrání. Zápletka s taxikářem už nemohla být průhlednější. Celou dobu čekám, co se skrývá za tou rádoby gay etudou s Polívkou a ejhle, on je prostě fakt gay. A co dámy viděly na tom slizounovi (rozuměj Plecháčkovi), to nikdy nepochopím. Takže zase nic moc no. Ale děkuji tvůrcům za obohacení mého slovníku o prcačku. Doufám, že ji co nejdříve využiji v praxi... ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Takhle si nějak venkovský balík jako já představuje život v Práglu. Vzrůšo kam se podíváš, i když to někdy bylo nepříjemný viz noční mejdan na Óčku. Shlédnuto na jeden zátah. ()

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Seriál stojí a padá na hereckém umu Plodkové. Ostatní se jen vezou. Bohužel má seriál příliš mnoho hluhých a opakujících scén. Ty s rozhovory s taxikářem patří ještě k tomu lepšímu, ale proč musí doprdele v každým díle prudit matka a to i opakovaně telefonickým rozhovorem! ()

elpin 

všechny recenze uživatele

Obyčejně nemám sprosté a hulvátské chování rád a není to nic co bych v televizi vyhledával, i když věřím, že takové chování přijde spoustě lidem normální a blízké (nakonec, stačí se podívat směrem k pražskému hradu), ale v tomto případě je to podáno takovým způsobem, že se nelze než smát. ()

Související novinky

Single Lady 2 na Playtvak.cz

Single Lady 2 na Playtvak.cz

23.04.2018

Fanoušci se dočkali pokračování oblíbené série Single Lady. Videoportál Playtvak.cz slibuje, že druhá řada opět s Janou Plodkovou v hlavní roli bude ještě peprnější. První díl druhé řady seriálu je… (více)

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Reklama

Reklama