Reklama

Reklama

Šingeki no kjodžin - Season 2

(série)
Trailer 2

Epizody(12)

Obsahy(1)

Druhá série úspěšného seriálu Šingeki no kjodžin (2013). Eren Yeager přísahal, že vymýtí všechny Titány. Jenže v lítém boji o svůj život se stává tím, co nejvíc nenávidí. S nově nabytými schopnostmi bojuje za svobodu lidstva a brání jejich poslední útočiště. Po hořkosladkém vítězství nad ženskou titánkou nemá Eren žádný čas k odpočinku: Zeď Rose byla proražena. (Scalpelexis)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (43)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S druhou sérií rozhodně nejsem spokojený tak, s jako zatím nepřekonanou první. Co mi hlavně vadilo, byla půlka série flashbacků (a taktéž flashbacků ve flashbacích) zaměřujících se zejména na postavy, které mě osobně vůbec nezajímaly. Ony jakože byly v ději svým způsobem důležité, ale stále mám pocit, že jsem se třeba zrovna o „Christě“ nedozvěděl vůbec nic a vyprávění stylem „jsem stejná, jako ona“ mi zrovna dvakrát nesedne, protože zkrátka nic nevysvětluje. Akorát tedy zdržování od postupu v ději. O to zajímavější bylo odkrytí pravdy za tím, kdo je Colossal a Armored titan, na což jsem čekal celé ty roky a díky úspěšnému vyhýbání se spoilerům si alespoň ohledně Colossala zachoval menší překvapení. Druhá polovina tedy i dobrá, nevyhla se zajímavé akci, napětí a náznakům té „pravdy“, po které hladovím a která mě také jako jediná žene v této sérii kupředu. Jinak by mě už ty občasné „epické“ proslovy a uřvaný Eren docela lezli na nervy (jakože lezou stále). Opening opět skvěle chytlavý a ending tentokrát pracuje s až zvláštní atmosférou. Vizuálně opět špička, sem tam nějaký ten 3D model vůbec nevadil. Stránce zpracování bych tedy rozhodně neměl co vytknout. Jenže jak říkám, oproti doslova epické první sérii to byl dějově dost velký úkrok stranou a spíš takový trailer na to, co má teprve přijít. Teď jen doufat, že ty docela dobře nastřelené cliffhangery (zejména ten úplně poslední) v další sérii prorazí. Jinak se o osud SnK upřímně docela bojím. Naštěstí, budeme čekat jen rok. 65% ()

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevěřil jsem že to může být ještě retardovanějiší než už to bylo... ale žasnu... CO TO DO PRDE....! Bylo zase za píčovinu? Ty monstra, souboje... Speciální schopnosti... otřesný otevřený konec a nic, NIC ABSOLUTNĚ NIC NOVÉHO... co by stálo za zmínku! Ubgrade jsou stále grotesknější a hnusnější... Třeba postava skřeta ve kterém se skrývá krásná dívka! ROFLOLO!!! Co to kurva kouříte lidi že to pořád likujete? pro mě jasný odpad... Jedno z nejodpornějších nelogičtějších, nejzvrácenějších anime titulů na pokračování sračka, co jsem kdy viděl... ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhá série si zachovává většinu atributů, pro kterou jí její fanoušci milují a navíc začíná konečně servírovat odpovědi na spoustu otázek, kterou nám první série přinesla. Druhá série má i mnohem lepší drive, víc zajímavých zvratů a jasně naznačuje, že úvodní tíseň a snaha o přežití je sice stále přítomná, ale že za vším tím se skrývá mnohem větší hra, že tohle není jen brutální vyvražďovačka a obyčejný akční survival, ale že je zde i mnohem komplikovanější příběh na pozadí, než by člověk původně čekal... No a tohle se mi líbí, ta představa mě hodně láká a začalo mě i bavit spřádat teorie jak to vlastně je a mám už i docela slušnou představu, co se to tam vlastně děje. Tedy po stránce akce nemám co vytknout, po stránce příběhové bych sice pár drobností našel, ale jinak převládá naprostá spokojenost... Tak proč jen 4*? Protože to co mi vadilo v první sérii mi vadí i tady, tedy fakt, že spousta věcí je dle mého přehrávaná a dělaná na efekt a že mi spousta postav prostě pořád připadá nesympatická. Postavy mnou oblíbené z první série nedostaly příliš prostoru, až na Sashu, která se projevila jako něco víc, než jen komický element, zda to bylo dobře, nevím ještě dnes... Ze vší té spleti emocí a vztahů, které nám autoři servírovali, mě nakonec asi nejvíc bavilo sledovat Ymir x Historia, což bych rozhodně nečekal.... Takže ani druhá série mě neuhranula tak, že bych s napětím čekal na každý další díl a ten trávil nalepený na obrazovce. Dokonce to ani nebylo první anime, které jsem si v sobotu ráno pouštěl. Ale rozhodně mě to zaujalo i bavilo a jsem zvědavý, jak moc se mé teorie blíží pravdě a vůbec co přinese 3. sezóna. 8,3/10 ()

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Čekali jsme dlouho, předlouho a jako jeden ze statečných jsem odolal pokušení čítati mangu, takže všechny plot twisty si náležitě užiji. První díl, nepřekvapivě začíná přesně tam kde skončila první série. Pokračuje v nastoleném trendu, předkládá nějaké to nepostradatelné mluvení, nádhernou akci a hned se na diváka valí další plot twisty a nové postavy. Po první díle jsem plně uspokojen a nedočkavě vyhlížím příští sobotu. Jen bych vytkl přítomnost CGI koní, které se do celého stylu nehodí, ale to je bohužel obecně problém dnešních anime. Opening ani Ending svojí kvalitou nepřekvapili (to snad ani nikdo nečekal), ale překvapili přítomností mindfucků a náznaky plot twistů. Zatím plný počet a očekávám, že to tak i zůstane. P.S Byl bych rád kdyby čtenáři mangy nepsali spoilery ani náznaky spoilerů do komentářů :) ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelné, jak si nějaký seriál dokáže udržet pořád stejnou úroveň epiky a totální badassery .... opět nabušený OST a i pár nových zjištění. Produkce je top notch, nicméně je škoda, že to celé uteklo tak rychle. 12 dílů je málo, teď zase čekat rok na sérii třetí. No .. alespoň to čekání stálo za to! ()

Galerie (434)

Reklama

Reklama