Reklama

Reklama

VOD (1)

Přírodovědec, který v ponuré aljašské zimě loví vlky, je obviněn z vraždy místního chlapce. Brzy se však dozví mrazivé tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

castor 

všechny recenze uživatele

Chlapácká záležitost, kterou bych ale s Wind River nesrovnával.. Ano, pár prvků je podobných, nicméně Taylor Sheridan to celé uchopil podstatně sebevědoměji a jistěji. Ticho, sníh, beznaděj. A stupňující se napětí, které hrozně chce zalézt pod nehty. Celoživotní „pozorovatel a obdivovatel“ vlků má vysledovat ostatky chlapce, kterého měly tyhle šelmy odvléct od domova. Brzy ale zjistí, že je všechno krapet jinak. Výsledkem je velmi pomalé tempo a poměrně netradiční mix žánrů. První housle hrají atmosféra a melancholie, párkrát jsem každopádně kroutil hlavou a nechápal, co tím chtějí tvůrci říct. Likvidace obléhajících policistů každopádně velmi solidní. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Hold the dark má mrazivou atmošku, která k vám pronikne až do tepla domova. Jenže to je asi vše. I přes to, že tam byl náběh na jedničku a první půlka filmu se povedla (i včetně bomba přestřelky), tak tou druhou částí absolutně nevím co že nám to chtěl Saulnier říct. Závěr laxně podanej a film na můj vkus až moc dlouhej. Težkej průměr! 50% ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Tento film dokážu srovnat s o parník lepším Wind River jenom v jednom.. Ta neskutečná mrazivá krajina, která je tady zachycena opravdu ukázkově.. Pomalé záběry na bizony, nebo zubry..? To můžu sledovat celý den.. Ostatní náplň filmu mě vůbec nechytla a vyvrcholení mi přišlo dost ubohé a odfláklé. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Deravý príbeh za deravý groš, bod za prírodu a haviňov, ale to som si zrovna tak mohol pozrieť niečo záživnejšie na Discovery channel. Holt, Netflix a jeho filmová produkcia je kapitola sama o sebe. Režisér sa nám snaží podať nejaké mysteriózne posolstvo, ale sám nevie aké, o ostatných zúčastnených ani nehovorím. Neviem, aká lobby tu funguje, ale na ostatných filmových serveroch sa hodnotenia pohybujú v hodne priemerných číslach. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Filmům, které mě okrádají o čas, jsem vždycky křivdila a nebude to jiné ani u Hold the Dark. No jo, není se čemu divit když tyhle netflixárny unikají mezi prsty jak na běžícím páse bez sebemenší reklamy. Někdy se to holt povede, někdy ne. Hold the Dark je určitě ten druhý případ. Ovšem zezačátku se to nikomu zdát nebude. První polovina nabídla velice slušnou atmosféru z prostředí Aljašky s prvky mysteriózna a lehce nastíněného hororu. I chování postav odkrylo různé náznaky a zbystřilo moji zvědavost. Snad bych ještě tomuto kousku odpustila, že jeho tempo bylo někdy až vražedně pomalé a některé scény by se bez mrknutí oka dali smáznout a pořád by to fungovalo, ale co neodpustím je závěr. A nebudu se k němu ani vyjadřovat, stejně jako to udělali tvůrci právě s celým finálním rozuzlením. Takže jestli chcete ztrácet čas s něčím, čehož scénář by vyzněl stejně jako kdyby v něm nebylo ani slovo, tak tady to máte. Dvě a p... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu trvalo 61 dní a natáčalo sa v Kanade v meste Calgary a Lethbridge, taktiež v štúdiu JR Studio v Calgary, ale aj v Maroku. (Astonko)

Související novinky

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno