Reklama

Reklama

Prcek

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2018), 25 h 13 min (Minutáž: 39–55 min)

Hrají:

Humberto Busto, Alejandro Aguilar, Mauricio Mejía, Dolores Heredia, Diego Mendieta, Laura Osma, Marco de la O, Rodrigo Abed, Luis Fernando Peña (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Jeho postava je možná malá, ale jeho plány jsou obrovské. Joaquín Guzmán, zvaný El Chapo, se hodlá vypracovat z bezvýznamného mafiánského poskoka v největšího narkobarona všech dob. Neštítí se ničeho - bude klidně vraždit, vydírat boháče nebo podplácet prezidenta... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

ddf76 

všechny recenze uživatele

El Chapo je oproti Narcos horsi. Serial konci v roce 1993, kdy El Chapa zatkli v Salvadoru a prevezli ho do Mexika do vezeni. Uvidime o cem bude druha serie, protoze El Chapo byl ve vezni 8 let. Sceny z vezeni mi nehraji, jak to ve skutecnosti probihalo. (Nechci nic prozrazovat, ale podle dokumentu a wikipedie se to odehravalo jinak). Je fakt, ze nekdy to scenariste vzali hopem. Ale porad je to dobre podivani na vecer. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je za zkurvenou módu, co se najednou poslední roky roztrhl pytel se seriály o drogových zmrdech? Ne o policajtech, co ty zmrdy chytají, ale o těch zmrdech, jak se vypracovávají, jak kují pikle atd? Fakt nejsem úchyl, abych pravidelně sledoval, jak se věnuje prostor někomu takovému a policajti jen tak bokem, aby se neřeklo. Proč mám čumět na to, jak se domlouvá, koho zabijí dneska, koho podplatí a podobné amorální hovna? To z toho diváci mají erekci nebo jak? Nemám nejmenší problém s antihrdiny, když je tam nějaká rovnováha třeba v tom, že daný kriminálník stojí proti většímu zlu (Odplata např.), ale toto čistokrevné zmrdství má jaký účel? To za pár let se budou vysílat seriály El Necro, kde náplň epizody bude o tom, jak si úchyl vytipovává na pohřbech hroby, vykope mrtvolu a mrdá ji? V první sérii v pilotu dá klasiku, ve druhé sérii/ třetím díle jak to dává zezadu? Zpičená, zvrácená doba, jak se k něčemu takovému principem vařené žáby, či krájeného salámu pěkně dostáváme. A ne, že ne, stačí porovnat, co se mohlo a nemohlo před takovými 70ti lety a kam jsme se dostali ve filmech a seriálech dnes. Hnus. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01:Život El Chapa je stejně filmově poutavý jako život Escobara, ale tenhle seriál na Narcos nemá. Zatímco v Narcosu byly perfektně namíchané do geniálna linky Medelínského kartelu, kolumbijských zástupců spravedlnosti, amerických agentů a prolínání skutečných záběrů té doby tak v tomto seriálu se jede jen El Chapo a druhá strana zákona je meziřádky hodnocena ještě hůř ( vraždy, korupce, - není tam žádný aspoň trochu kladný hrdina). Celkově se to odchyluje od reality a některé myšlenky jsou na hranici konspiračních teorií - vláda se dohodne s narkomafiány na regulaci obchodu s drogami . Možná to tak je, ale autoři Narcosu takhle hluboce bez nějakých dokázaných faktů nefantazírovali) Ačkoliv se na to kouká celkem dobře, blíží se to spíš běžné produkci v tv ( viz. problém se zobrazením byť jediné bradavky) S02: O třídu lepší, mexická drogová válka kartelů, která se daleko víc než S01 drží faktů a je pestřejší, už to není jen El Chapo, ale drogová scéna jako celek. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No hold každý je prodejny a každý je krysa za určitou cenu, málo záběru které bych čekal ale přesto hodně solidně dobře natočeně, přestřelky, honičky neustále utíkání prostě El Chapo byl drsný a šel po všem po hlavě nebál se ničeho a zároveň to byla tunelová chytrá krysa no na jednu stránku klobouk dolů na druhou stránku dostal co si zasloužil, a podle mě může být rád že asi dýchá. Obrovská spokojenost s každým dílem. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

"El Chapo" by hodně chtěl kráčet ve šlépějích "Narcos", oproti této strhující sáze zde ale chybí pevnější scénáristické ukotvení, mnoho scén působí zkratkovitě, jindy zase dlouze sledujeme, jak někdo někam jede nebo jde, aniž by okamžik vyzníval jinak než čistě výplňkově. Špatné to není, bůhvíjak dobré ale už vůbec ne. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě můžeme zahlédnout automobil Škoda Felicia. (Punisher)

Reklama

Reklama