Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (107)

balcazar 

všechny recenze uživatele

Miestami mi to prišlo príliš silené a hlavne príbehovo slabšie ako jednotky, ale Angry Birds nemôžem dať 2 a menej hviezdičiek, lebo som sa proste opäť pobavil a celkový dojem jednoducho nie je dvoj a menejhviezdičkový. Myslel som si, že príbeh troch maličkých súrodencov, ktorí stratili svoje nevyliahnuté sestry, je úplne zbytočný, v závere však hrali najdôležitejšiu úlohu a čo si budem klamať: na ich pátraní po stratených vajciach som sa bavil, hoci s mierne priblblým úsmevom. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička nebyla žádné extra světoborné dílo,ale bavila mě mnohem víc.Minimálně mi přišla vtipnější.Dvojka se sice snaží tu vratkou myšlenku převodu hry na plátno sice trochu víc rozvinout a nabídnout relativně svěží nápady,ale funguje to překvapivě o fous hůř.Každopádně děti se bavili a to je v tomhle případě důležitější...60% ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Rozhodne napravená chuť po priemernej jednotke. Rozpačitý začiatok, ale potom to už šľapalo. Nešlo iba o to, že čas od času padol plk. Jednalo sa skôr o sériu situácií nadväzujúcich na seba, ktoré roztriasli bránicu kdekomu, či malému, či veľkému. Za všetky vyhráva akcia v umelom orlovi, ktorá trvala dlho a kŕmila smiechom na niekoľko krát a zakaždým výdatne. Jeden z mála prípadov kedy dvojka preskočí jednotku o triedu. I keď preskakovala iba priemer, no aj tak. A bavil ma aj vedľajší príbeh mláďat. Síce miestami predvídateľný, no miestami prekvapujúci a skoro vždy podarený a vtipný. O čo vlastne tej riaditeľke na Smetanovej šlo ? Netuším. ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nejde hodnotit objektivně. Kvalitativně je to horší jež jednička, ale po stránce vtipu naopak tak o 3 levely výš. Je to taková blbost, občas i parodie, ale kupodivu prostě nezklouzává do bizáru a působí hrozně mile. Angry Birds se taky tentokrát svezli na vlně retro songů, a to tak, že to film pozvedá do výšin, protože takovouhle prču u známých hitovek jsem nezažil. ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele

No to je ale ranec mexický a to jsem na to chtěl jít do kina. Čekal jsem od toho  tolik, začátek skvělý a bavil mě až do scény s Hugem na záchodě, ale pak to přešlo do extrémně klišózní, feministický, cringe a úchylný pohádky pro děti, která totálně zničila i tu hru... Prostě, tohle už není Angry birds, tohle je nepovedená parodie na Mission Impossible s cringe dialogy... Zlatá jednička, ta se aspoň držela principu hry a to ptáci vs prasata, obávám se, že tímhle je celé Angry birds zazděno... Málem jsem při tom konci umřel jak to bylo cringe. Bych blil. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Když Leonard (hlavní vepř) přijde za Rudohněvem sestavit tým, je venku tma, ovšem v další scéně, kdy navšítí Bombase a Žluťase, se děj odehrává ve dne. (PAULOO)
  • Na ptačích bankovkách je vyobrazen Orel Vazoun. (PAULOO)
  • Když Ruďák a Stříbrnka lezou na horu, Ruďákovi uletí čepice. Když se potom Ruďák připravuje na spouštění k superzbrani, sundá si čepici. (griph)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama