Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (107)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druzí "Vztekláci" se nesnaží o nic víc než pobavit - a to zejména dětské publikum, jelikož dospěláckých vtipů a narážek zde moc není. Celý děj je v podstatě jedno velké klišé, které nemá téměř čím překvapit, nicméně to pěkně utíká a za trojici ptáčat na honbě za vejci, ptačí převlek a soundtrack plný známých hitů si druzí Angry Birds ty průměrné tři hvězdy zaslouží. ()

HellsAngel 

všechny recenze uživatele

Aj to malé kúzlo, ktorým ma jednotka dokázala zaujať, sa tvorcom pokračovania podarilo úspešne zabiť. Počas úvodných minút to vyzerá, že dvojka stavia na základoch svojho predchodcu a posúva súboj vtáci vs. prasatá na novú úroveň. Z tohto kurzu sa ale film odkloní predstavením logiku absentujúceho tretieho ostrova orlov. Počnúc týmto momentom to už s druhými naštvanými vtákmi ide poriadne z kopca a divák si musí vystačiť s infantilným humorom a priblblými skečmi, ktoré často nedávajú zmysel ani v rámci vlastného fiktívneho sveta. Ja si veru takto oddychovú zábavu nepredstavujem. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $41,657,076Tržby Celosvetovo $146,855,007Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Len ďalší zbytočný animák a pokračovanie. Už to nemá ani nádych ako takej zábavnosti prvého dielu. Tu mi to príde dosť nemotorne prestrelené, otravné. /35%/ ()

FilipStinef 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že správná pohádka se pozná podle toho, že si ji užijí i starší. To o této rozhodně neplatí. Už po deseti minutách prakticky víte, co se bude dál dít. Chvílemi to začalo být docela snesitelné, ale přesně ve chvíli, kdy jsem si řekl, že už je to fajn, mě praštil do ksichtu nějaký fakt špatný vtip (většinou vtip na základě něčího zadku). Jde to líp. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička nebyla žádné extra světoborné dílo,ale bavila mě mnohem víc.Minimálně mi přišla vtipnější.Dvojka se sice snaží tu vratkou myšlenku převodu hry na plátno sice trochu víc rozvinout a nabídnout relativně svěží nápady,ale funguje to překvapivě o fous hůř.Každopádně děti se bavili a to je v tomhle případě důležitější...60% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy tři písklata (ptačí mláďata) zachraňují vejce, se ve Vesmíru potkají se satelitem, který se vizualně podobá satelitu KOMPSAT-2, který byl vypuštěn v roce 2006 a určten k dálkovému snímání Jížní Korei. (PAULOO)
  • Když Ruďák a Stříbrnka lezou na horu, Ruďákovi uletí čepice. Když se potom Ruďák připravuje na spouštění k superzbrani, sundá si čepici. (griph)
  • V scéne, kde Striebrenka hovori Rudohnevovi, keď sa pokúšajú dostať do superzbrane, že lano je moc krátke, tak to nie je pravda. V nasledujúcej scénke sa spustí na lane až dole a ešte vydá dĺžka lana aj pre Rudohneva. (Budisovie)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama