Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Několik hezkých fórů, pár módních tváří a další dílo hodné zapomenutí je na světě. Nalákali mě 20letý Adam Mišík (blonďatý David), 23letý Jan Komínek (tmavovlasý Jáchym) a 27letý Jakub Štáfek (Vojta od kombajnu). Extra sexy tu ale nepůsobili a žádný jiný důvod pro sledování tohoto snímku mě nenapadá. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Nebylo to žádné peklo a ani film, ze kterého by mě krváceli oči. Ale o dobrý film nejde a já moc dobře vím koho je to vina. Scénárista Petr Kolečko má zvláštní pohled na svět, a podle něho tvoří postavy a zápletky. V jeho světě je normální buranství, předsudky, nevysvětlitelná lidská hloupost a zvraty, které nelze chápat(konec s oidipovým komplexem). Film by sám osobě byl celkem neurážející, protože má slušný vizuál, pár herců co se snaží, několik vtipů se povedlo. Nicméně jakmile některé postavy promluví, a nebo se je snažíme alespoň trochu pochopit, tak je to nekoukatelné a místy docela urážející. A i ta poměrně "krátká" stopáž se začne zdát dlouhá. Ten film mohl být o dost lepší, ale to by ho musel napsat někdo jiný. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Po prvotních myšlenkách na odpad jsem postupně zjišťovala, že to není až taková příšernost, jak jsem původně očekávala. Pár dobrých vtípků se tu najde a cílová věková skupina jistě ocení i vysokou frenkvenci sexistických narážek tolik typických pro Petra Kolečka. Mně osobně se zamlouval hlavně fajnový soundtrack. A nebylo by na škodu, kdyby se nad závěrečnou pointou mladá generace trochu zamyslela. Skutečné zážitky totiž opravdu žádná virtuální realita nenahradí. (50%) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k mizernému hodnocení jsem moc nečekal, ale že k tomu psal scénář Kolečko a Snowboarďáky jsem měl svého času docela rád, tak jsem tomu šanci dal. A nelituju. Má to pár fakt dobrých vtipů, pár docela trapných vtipů, občas trochu haprují herecké výkony, které někdy až moc tlačí na pilu - zejména ze začátku, kdy kluci předstírají až nereálnou závislost na moderních technologiích (byť vidím ten záměr), ale jinak se to veze na nesmírně pohodové vlně lehce naivního letního dobrodružství. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pořád dokola má parta debilů mobil v ruce a to je celé. Připadá mi, že scénář napsal člověk, který na tuto tupou premisu nabaloval ala vtipné situace. Trio hlavních hrdinu je naprosto hrůzostrašné a každého z nich bych okamžitě poslali do ústavu na lobotomii. Kvituji pouze dívky, které aspoň nahé tajtrlikují ve vodě a jejich hláškující trenér v podání Pavla Nečase. Asi jsem měl dobrou náladu, neboť mě pár momentů dokázalo pobavit (včetně idiota, který se nahlas tlemil na celé kino při každé trapné scéně) a přece jen je to o něco lepší, než trapné Troškovy filmy. Kdo čeká komedii na vlně Snowborďáků, Rafťáků, tak rychle vystřízliví......3/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Kombajny byly zapůjčené od zemědělce z Rakovníku a od zemědělce z Českého Rudolce. Žlutá míchačka je až z Moravy. (asdfasdf)
  • V jedné scéně je vidět, jak Vagnerová, Komínek, Machuta a Mišík vystupují z vlaku na zastávce Senotín, což je jedna ze zastávek úzkokolejné dráhy JHMD (Jinřichohradeckých místních drah) na trase Jindřichův Hradec - Nová Bystřice. (bubun)
  • Ve scénách s opilým kombajnérem není na kombajnu nasazena žací lišta, tudíž by nic nepokosil. (BeeEn)

Reklama

Reklama