Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dvořané kují pikle, záhady se prohlubují a rostoucí nevyrovnanost krále Zoga a obavy o to, kdo bude vládcem Země snů, donutí princeznu Bean rozehrát svoji hru. (Netflix)

Recenze (30)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj opět plynule pokračuje a rozvíjí další příběhy (nástavbu toho co už bylo) a nějak si nejsem jist zda to zapadá (Trøgtown). Plus se přidávají další království (Steamland, ostrov mořských panen). Takže o různorodost je postaráno, nicméně přijde mi, že toho nekorektního humoru ubylo ještě víc… takže jsem se už tolik nenasmál. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě série byli dobře vyvážené, ta vážnost dobře fungovala se sarkastickým humorem, ale třetí série je tedy fest vážná a taky dost depresivní, což mně zaskočilo. Jako jo furt se tu dějí šílenosti a humor furt funguje, ale to co se nákládá na Bean, Elfa a Lucika, je až moc vážné. Nemluvě o tom, že Elfo se stále nedokáže vyjádřit co cítí k Bean a Bean má problémy všude kam se hne. Líbí se mi, jak se ten svět rozrůstá o další království a různé národy, steampunkový svět má ten správný Bioshock nádech. Bez nějakých okecávek, lze říct že mi na kladných postavách hodně záleží a vážně doufám, v nějaký ten šťastný konec. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to pořád moc fajn, ale už ne tak zábavné jako předchozí díly. Trošku mi vadí, že i v tomto animáku, stejně jako třeba u druhé série Pradise PD je humor čím dál tím víc založen na tom, že některé postavy jsou gayové. Ne že bych Beanie nepřál její vztah s mořskou pannou, ale přišlo mi, že do této série je to implantováno čím dál tím víc násilně. ()

Luicy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako oddychovka fajn, ale zatím nejslabší série. Počáteční díly ve Steamlandu byly po vizuální stránce pěkné, ten Steampunk feel se mi moc líbil, nicméně dějová linka už tolik atraktivní nebyla. Beanin románek s mořskou pannou mě taky zrovna nerajcoval. Nemám sice nic proti homosexualitě, ale to násilné vtlačování lesbiček/gayů do snímků opravdu nemusím. V druhé polovině tvůrci boří naše oblíbené trio a namísto sarkastického Lucíka tam máme šíleného krále Zoga, který se pořád snaží o cover Down With The Sickness, avšak neúspěšně a výsledek? Nic moc. Bylo to málo vtipné, zmatené a ve výsledku to nikam nevedlo. Očekávala jsem víc. ()

e.Boďo 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najslabšia séria, v ktorej sa nanešťastie nestriedajú vtipné a menej vtipné časti (ako v predošlých sériách), ale od prvej po poslednú časť majú kvalitatívne klesajúci trend. Spoiler ahead - Za hlavný faktor nekvality považujem prejavy šialenstva kráľa Zoga, ktoré sa neustále a najmä nevtipne opakujú a taktiež nezaujímavú hlavnú dejovú líniu s princeznou Bean. Za menej nudné považujem dejové linky s Derekom a Oonou a jemné osvieženie v krajine Steamland. Po tejto sérii mám pocit že Dreamland už veľmi nemal čo ponúknuť a recyklovane otváral použité zápletky a postavy z predošlých sérii. Možno tomuto seriálu paradoxne škodí nadväznosť jednotlivých častí na seba.. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Epizoda nese stejný název jako song od Boba DylanaSubterranean Homesick Blues“. (NiWi)
  • Název „Misadventure“ nebo-li název lodi „Mis adventura“, jak jí říká Elfo, je vidět už plakátu první série „Misadenture Awaits“. (GejmronCZ)

Reklama

Reklama