Reklama

Reklama

Rozčarování

(seriál)
  • USA Disenchantment
Trailer 1
USA, (2018–2023), 22 h 59 min (Minutáž: 19–45 min)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (164)

Folky 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po dvou dílech. Ještě horší než jsem se bál. Vtipy na úrovni posledních sérií Simpsonových a potenciál kouzelného středověku absolutně nevyužit (všechno by se mohlo dít zrovna tak ve Futuramě). Párkrát jsem se zasmál, ale všechno se v seriálu děje tak nějak mimochodem, že je mi to úplně jedno a jen se nudim. ()

VaHo 

všechny recenze uživatele

Podle Netflixu je Disenchantment určený pro děti starší 13 let. Tomu nevěřte. Mrtvých je tu víc než ve Hře o trůny, narážek na sex, drogy a alkohol tolik, jako v celém seriálu Simpsonů (všechny řady dohromady). Pokud tohle překonáte, a budete čekat mix Zeměplochy a (polo)amatérského dílka JourneyQuest a zároveň se neleknete občas i vážnějšího ladění samotného seriálu, tak možná budete spokojeni. Já jsem byl. A opravdu hodně. Hlavní hrdinka princezna Bean, která chlastá jako duha, je nezodpovědná, občas někoho omylem zabije (v sebeobraně) a jejím největším snem je navštívit drogové doupě, je božská; i přes ty králičí zuby (které jsou stejně vlastně roztomilé). ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvelej futurame a simpsonovcov si tvorcovia priniesli niečo nové. fantasy kreslený seriál, ktorý má zložitý nazov. Hlavne postavy parádne aj keď ich je len 3 ale vedlajsie postavy sú tiež dosť užitočné. Niektore časti slabšie ale zbruba sa to pohybovalo v slušnej forme. 10 epizod zbehlo ako voda a my len musíme čakať rok na druhú sériu. 4* ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série není žádný gamechanger, ale slušně pobavila. Sympatické postavy, fajn nápady, nasmál jsem se. Zprvu mi trochu vadila epizodičnost, ale zvykl jsem si. V posledních dílech se sice rozjel nějaký příběh, ale pokud máte za sebou RICKA A MORTYHO nebo BOJACKA, jen těžko vás mohlo závěrečné odhalení překvapit. Každopádně solidní komediální oddechovka. ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Zajímavá podívaná, která nijak neurazí, ale bohužel ani nikterak neohromí. Rozhodně nejde o žádnou must see záležitost typu Rick and Morty... Což je velká škoda, přijde mi, že potenciál na to zde je. Postavy mě baví, s humorem se celkem ztotožňuji a o zajímavé situace či nápady není nouze. Chce to zkrátka jen něco navíc, co by tomu dalo šmrnc. Třeba další série právě tuto ingredienci dodá. ()

Galerie (163)

Zajímavosti (40)

  • Princ Merkimer má zlatou korunu svými symboly nápadně připomínajícími korunu Jugheada Jonese z komiksového předlohy pro seriál Riverdale (od r. 2017). (hansel97)
  • Psi, hrající poker v pozadí jedné ze scén, je odkaz na malbu s názvem „Friend In Need“ od Cassiuse Marcelluse Claye. (NiWi)
  • Seriál se odehrává ve 13. století. (GejmronCZ)

Reklama

Reklama