Reklama

Reklama

Rozčarování

(seriál)
  • USA Disenchantment
Trailer 3
USA, (2018–2023), 22 h 59 min (Minutáž: 19–45 min)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (3)

Rozčarování (2018) 

I když to s přehledem strká do kapsy poslední minimálně 4 řady Simpsonů, není zase Disenchantment ničím víc než solidní jednohubkou která potěší spoustou vydařených fóru a popkulturních odkazů, stejně jako sympatickými postavami.Klidně bych si ještě pár dílů dal...80% ()

Série 4 (2022) (S04) 

čtvrtá řada je zatím z celého seriálu nejslabší.Tu a tam sice vykoukne povedený vtípek či narážka, ale humoru dost ubylo a tvůrci se začali soustředit na příběh.Ten je ale takový překotný a přeplácaný a jelikož sem si moc nepamatoval předchozí řadu, docela dlouho mi trvalo než sem se vůbec zorientoval. Jestli bude za rok pokračování, tak na to velmi pravděpodobně budu úplně stejně. Ze začátku bylo Disenchantement fajn jednohubka, postupem času ale přestává být zábavná...60% ()

Série 5 (2023) (S05) 

Po slabší čtvrté sérii se Rozčarování vrátilo do starých kolejí a opět nabízí fajnovou zábavu. Příběh který v předchozí sérii úplně nefungoval pokračuje, ale asi tvůrcům došlo, že to musí trochu učesat a tak je to podstatně přehlednější a jako uzavření a rozloučení s postavami je to úplně ok. I humor se vrátil a i když ho mohlo být víc, nejednou sem se s chutí zasmál. Vyloženě chybět mi tenhle seriál sice nebude, ale pořád je lepší než to co posledních deset let předvádí Simpsonovi…70% ()

Reklama

Reklama