Reklama

Reklama

Rozčarování

(seriál)
  • USA Disenchantment
Trailer 1
USA, (2018–2023), 22 h 59 min (Minutáž: 19–45 min)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Recenze uživatele Luicy k tomuto seriálu (2)

Rozčarování (2018) 

Po dokoukání druhé části jsem se rozhodla, že hodnocení zvýším o jednu hvězdičku. Příběh se nám totiž trochu rozvinul, a i když to není nic světaborného, nemůžu se dočkat na pokračování. Rozhodně to nepostrádalo vtip. Absurdních chvilek a černého humoru tam bylo dostatek, avšak ne každému to sedne. Za mě super fantasy oddychovka s krásnou animací a naprosto božskou a chytlavou znělkou... ()

Série 3 (2021) (S03) 

Jako oddychovka fajn, ale zatím nejslabší série. Počáteční díly ve Steamlandu byly po vizuální stránce pěkné, ten Steampunk feel se mi moc líbil, nicméně dějová linka už tolik atraktivní nebyla. Beanin románek s mořskou pannou mě taky zrovna nerajcoval. Nemám sice nic proti homosexualitě, ale to násilné vtlačování lesbiček/gayů do snímků opravdu nemusím. V druhé polovině tvůrci boří naše oblíbené trio a namísto sarkastického Lucíka tam máme šíleného krále Zoga, který se pořád snaží o cover Down With The Sickness, avšak neúspěšně a výsledek? Nic moc. Bylo to málo vtipné, zmatené a ve výsledku to nikam nevedlo. Očekávala jsem víc. ()

Reklama

Reklama