Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (206)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se zas jednou podíval na romantickou komedii a věřil jsem, že v pohodě udělím tři hvězdičky. Správně jsem předpokládal naprosto průhledný děj, přesto jsem se docela slušně bavil, a to hlavně díky Eugenio Derbezovi, ale ve chvíli, kdy se naplno rozjela romantická linka, šlo pro mě všechno do kopru a zábava po těžkých křečích zemřela v kaluži vlastních zvratků. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Socialistický film o tom jak se kapitalista polidštil prací vkročil do telenovelového klubu. V původním filmu z roku 1987 to mezi dvojicí alespoň jiskřilo. Nyní vidíme sitcom. Prolog je nekonečný, pak se konečně milionář nastěhuje a vidíme řachandu při vaření. Občas něco potěší se slovního humoru a ze situační komiky. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Manžel na zkoušku je veskrze průměrná rodiná podívaná, která nepřináší absolutně nic nového a děj je naprosto učebnicovou snůškou klišé romantických komedií. Ústřední chemie dle mého názoru příliš nefunguje, ale to je dáno asi tím, že ani Anna Faris ani Eugenio Derbez nejsou prototypem hlavních hrdinů romantických komedií. Na druhou stranu se nestihnete nudit, sem tam se tvůrcům podaří vykouzlit nějakou hodně úsměvnou scénu a suma sumárum jde o hodně pohodový film. Všechno, co od žánru čekáte Manžel na zkoušku plní měrou vrchovatou a pokud nebudete od tohoto filmu chtít něco, čím není, tak se i slušně pobavíte. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO GO - Annu Faris bude mít většina zafixována z přelomu milénia z parodií Děsnej biják, stejně tak já. Zde je o 18 let starší a v podstatě se její herecký projev nezměnil, což vlastně nevadí. Overboard, jenž český volný překlad Manžel na zkoušku :-), je celkem pohodová komedie, kterou zaplácnete 2 hodiny, pokud nechcete moc přemýšlet. CZ dabing v pohodě, takže film splnil to, co se od takového žánru očekává. Za mě kvalitní 3 hvězdy. 67% (with J.) ()

Garson 

všechny recenze uživatele

MANŽEL NA ZKOUŠKU je takové pozdní dvojče již slavného filmu PŘES PALUBU ve kterém tenkrát Goldie Hawn a Kurt Russell vedli dočasně společně domácnost a starali se o děti.Rozdíl mezi původním filmem z roku 1987 je hlavně v rozdílném chování k zachráněnému jedinci.Kurt Russell na můj vkus tenkrát projevil více vřelosti k nalezené zbohatlici zřejmě proto že to byla i ve skutečnosti jeho partnerka a proto to bylo tak autentické kdežto v tomto filmu Anna Faris nechala svého dočasného nalezeného manžela spát v v garáži s pet lahví místo záchodu a ta srdečnost mi tam prostě u ní chyběla.Jinak v mnoha věcech byl tento film propracovaný,ale...Snímek PŘES PALUBU byl o krapet lidštější. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Odkaz na rovnomennú predlohu Cez palubu (1987) zaznie v scéne, keď sa doktor Fletcher (Garry Chalk) rozpráva s Magdalénou (Cecilia Suárez) a povie, že jediný podobný prípad tu mali v 80. rokoch, ale išlo o mladú ženu. (Piri)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. dubna 2018 ve Westwoodu v Kalifornii. (ČSFD)
  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu navyše. (Arsenal83)

Reklama

Reklama