Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 6

Recenze (206)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEVÍM, CO JE ZA DEN. NEVÍM, KDE JSEM SE NARODIL.NEVÍM ANI SVOJE JMÉNO! PAMATUJU SI JEN, JAK JSEM SE PROBUDIL NA PLÁŽI SE ZADKEM PLNÝM PÍSKU…“ /// Namyšlenej milionářskej synek se pod vedením „chudé“ Kate mění v chudýho, neplodnýho alkoholika, kterej v noci musí močit do lahve. Obyčejní herci a jednoduchej (už vymyšlenej) příběh. Tady nikdo nic nemusí hrát. Prostě stačí, když mluví, nějak se u toho tváří a vono to jde samo. Pohádka o bohatým životě bez peněz. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) (NE)znám originál. 2.) Ta paní co u ní bydlím, ze mě dělá idiota. 3.) Jsem feministka (takže nesnáším originál). 4.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem úplně cílovka tohodle filmíku,tak jednou za čas si něco podobnýho pustim.Přiznávám že se mi to líbilo,zasmál sem se,dojal sem se,a E.Derbez mě naprosto dostal.Hraje opravdu dobře,nespoutaně,jen škoda že A.Farris je taková nemastná,neslaná,tohle obsazení se moc nepovedlo.Ale jinak pecka.90%. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Overboard" je podľa mňa dobrou romantickou komédiou. Úprimne som sa na filme zasmial, jeho fóry fungovali a musím povedať, že má aj reálne dobré srdce. Eugenio Derbez si tu užije aj poriadne trápenie, no súčasne potom prídu aj tie príjemné radosti a samozrejme, že sa aj skutočne zamilujú. Podobne ako vo filme "How To Be A Latin Lover" je veľmi vtipný, má dobrú charizmu a okrem toho je to skutočne správny človek do tejto role. Nemal som s ním žiadny problém Anna Faris je podľa mňa tiež dobrá. Plus musím povedať, že absolútne rozumiem dôvodom, pre ktoré sa rozhodla milého Leonarda takto potrestať. A koniec koncov, aspoň sa niečo naučí a aj sa v mnohých veciach zmení. A páči sa mi to. Jej dcéry sú tiež veľmi zlaté. Čo pre mňa film trošku zdržuje je jeho úvod. Kým sa veci nezačnú diať, tak musím povedať, že dialógy sú trošku otravné a nejako to nemalo ten šarm. Dúfal som, že sa to zmení po tom, že Leo stratí pamäť a stalo sa to presne tak. Inak keď si dáme dokopy, že v tomto filme sme mali vlastne Lea a Kate, je to skutočne tiež vtipné. Sú tu dobré hlášky, sú tu dobré momentky, no súčasne to nie je len o komédii, ale aj o tej romantike. A funguje to, keď sa Leo začne skutočne starať, bude to myslieť úprimne a zistí, že život vie byť aj o niečom inom. Napriek tomu, že si nepamätá čo bol jeho život pred tou nehodou. Ako komédia to funguje a aj ako romantika to funguje. A úprimne sa priznám, že som po dlhej dobe mal možnosť vidieť Johna Hannah. Dokonca som ho vôbec nepoznal. Až úplne na konci filmu. Hodnotenie: B+ ()

Ezis 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak romantická komedie, spíš pohodová rodinná komedie. Na romantickou komedii to nemá celkem žádnou gradaci - je hodně vidět, že režisér dělá spíš seriály než filmy, protože je to dlooouhá série příhod, ne klasický celovečerní film. Ale motiv latinskoamerické menšiny je zajímavý a neotřelý, vytváří prostor pro spoustu dobrých vtípků a Eugenio Derbez je taky super. Byla jsem ráda, že tvůrci obsadili mexického herce, protože filmu dodal novou příchuť, už jenom tím, že to není hezoun, má přízvuk a originální způsob projevu, nemá americké manýry. Anna Faris mu úplně nestačila, ale jinak se k němu skvěle hodí, takže jsem neprotestovala. Škoda jen, že jsme víc neviděli nádherné lesnaté tichomořské pobřeží Kanady (tam se film natáčel). Ale protože se velká část filmu odehrává na pláži a na lodi, můžu ho doporučit celé rodině o nějakém dlouhém zimním večeru pro navození příjemné letní nálady. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický príbeh, ktorý sme mnohokrát videli. Žiadne prekvapenie sa nekoná, ale aj tak musím uznať, že napriek minimalistickým snahám ma film trošku oslovil. Keď na nič iné, tak aspoň na to je to dobrý, aby sme videli, že ako sa má a ako sa nemá chovať voči ostatným. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v Kanadě od 23.5 do 14.7.2017. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. dubna 2018 ve Westwoodu v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama