Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (206)

Dale 

všechny recenze uživatele

Overboard z roku 1987 bol milou komédiou, ale nič extra. Toto je len slabší odvar z neho. Neprináša absolútne nič nové, aj keď scenáristi predviedli "úžasný" ťah, aby sa odlíšili od originálu a prehodili mužsko-ženské role a zmenili trochu motivácie postáv. Boli možno dva momenty, keď sa mi na tvári objavil úsmev, no to je asi tak všetko. Film nemá absolútne čím zaujať, zabudnuteľný do hodiny po pozretí... Navyše Derbez mi príde ako lacná kópia Billyho Boba Thorntona bez šťavy. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Klasicka chcanka o zkurvenci kterej je miliardar a chudy ubohy kurve, ktera je tak hezka, ze ji to proste nejde verit..rozvazi pizzu a ma asi 200praci aby uzivila haranty..jeji mama na ni sere a zkurvenec co ma miliony s ni vyprca a hodi ji do more..pak ztrati pamet a rozjede se tahle sarada..jako k obedu na nudny odpoledne dobry..jinak je to spatny..:( ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Obehraná pohádka o rozmazleném princi, který díky chudému děvčeti zjistí, co je v životě opravdu důležité. Z daného konceptu film ničím nevybočuje a nenajdete tu snad jedinou scénku, která by utkvěla v paměti. Přesto se na to i díky ústřednímu hereckému páru kouká hezky a člověk má na konci dobrý pocit. A to se počítá. 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prijemna komedia v devätdesiatkovom romantickom style v ktorej exceluje Eugenio Derbez jak v polohe nafukanca a este viac vo chvilach, ked sa postupne meni k lepsiemu. Paradoxne je nakoniec väcsinu filmu za toho zleho Anna Faris, ktora ho vyuziva, cim trochu straca na sympatiach. Linia ohladom jej postupneho zamilovania sa do neho mohla byt prevedena lepsie, aby intenzivnejsie fungovala romanticka linia. Velku pochvalu si zasluzia aj tri roztomile dcery. Prakvapila ma ucast Johna Hannaha v celkom zbytocnej ulohe. Hviezdicku strhavam za stopaz, ktora bola miestami prilis natahovana a 20 minut by sa dalo kludne vystrihnut. Zaroven mi tu chybala aspon jedna scena, ktora by ma rozosmiala na plnu hubu. Cely cas to bolo len take pohodove. Proste komedia na jedno pozretie. 6/10. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Remake v obráceném gardu stejnojmenného filmu z roku1987 o arogantním boháčovi, který se dostane do konfliktu s prostou pracující ženou, která mu nakecá že je jeho manželkou poté, co po úrazu na jachtě má problém s výpadkem paměti. Faris a Derbez nejsou Kurt Russel a Goldie Hawn, přičemž on už ten původní Overboard byl mírně úsměvnou věcí, než nějaká fantastická řachanda do zlatého fondu a tohle nové zpracování je jen afektovaná bída. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. dubna 2018 ve Westwoodu v Kalifornii. (ČSFD)
  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu navyše. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v Kanadě od 23.5 do 14.7.2017. (Varan)

Reklama

Reklama