Reklama

Reklama

Overlord - Season 3

(série)
Trailer

Epizody(13)

Obsahy(1)

Další pokračování série Overlord (2015) nás opět přivádí na dvůr Momongy, bývalého hráče MMORPG Yggdrasil, který byl přenesen do tohoto herního světa a který se následně rozhodl ho celý ovládnout. Poté, co se Momonga vypořádal se sousedním ještěřím národem a úspěšně prozkoumal nedaleké království Re-Estize (události popsané v Overlord II), je na čase se opět trochu zaměřit na své vlastní, pomalu se formující království. Poblíž hrobky Nazarick, Momongova sídla, se totiž začíná rodit spojenectví mezi Gigantem z východu a Hadím démonem ze západu, které by mohlo ohrozit malou vesnici Carne, která je pod ochranou Nazaricku a s kterou má Momonga velké plány. Dokáže se vesnice sama ubránit nájezdu, nebo bude třeba, aby sám svrchovaný vládce zasáhl? A aby toho nebylo málo, tak kdosi v říši Baharuth začíná najímat dobrodruhy a žoldáky, které má v plánu vyslat na průzkum tajemné hrobky (Nazarick), která se v sousedství objevila... (Jeoffrey)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (9)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti jedničce, kdy se tam dělo něco zajímavého (boj se Shelltear a schopnost jí změnit stranu) nebo poznávajícího (nový svět, pravidla, tvoři a situace), tak následující dvě pokračování už tolik úžasného nemají. Je to spíše jen ukázka příliš OP postavy a naprosto chabé snahy protivníků, takže bohužel se žádné drama nekoná a člověk se nemůže ani pořádně vcítit do role těch slabších. Z Ainse se stává čím dál větší overlord nemrtvých, kdy jeho emoce a charakter se pomalu mění na skutečného záporáka a známky jeho lidství pomalu mizí. Dále pak začne konečně kampaň za získání světa. Jenže jsou tu i náznaky opaku, které by mohly vést k světlým zítřkům. A tak bych to i viděl - tahle celá série je spíše připravenou živnou půdou pro něco, co se odehraje v budoucích sériích. Člověk se tu seznámí se spoustou nových míst, frakcí a postav, takže si rozšíří svojí znalost světa. Ale obecně bych to hodnotil zatím jako informativní a ne moc záživné. Animace a hudba se drží na svém. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek nic moc. Linka s vesnicí a generálem Enri je pohodě. Sice omezená ale tak trocha strategie budování vesnice. Vrcholem série je linka s útokem Pracantů na hrobku. Ten závěr byl až moc krutý. Těm hrdinům se nedalo nefandit. A Úplný závěr s velkou bitvou byl už moc přitažený za vlasy. Včetně popravy vrchního velitele. Oproti první řadě, kdy se jednalo spíše o vtipnou komedii z pohledu OP postavy, která se snaží vypadat jako špatná, ale chová se dobře jsme zde v řadě třetí přešli do pozice, kdy hlavní postava ani neví co chce a spíš se podřídí svým služebníkům a chová naprosto dementně, když jej zajímavé postavy vůbec nezajímají. Nezajímají ho ani předchozí akce viz. fingovaný útok na královské město. Chová se celkově divně a nebýt jeho OP schopností, tak je to odpadní postava, naprosto nesympatická. Ve hrách, ačkoli se snažím hrát vždy temnou stranu, přesto se nechovám jak tady ten "čurák", co ničí vše a nevíme proč. Nejlepší díl 8. ()

Reklama

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

rozhodně zlepšení oproti druhé sérii. Druhá série byly vlastně dva off topicové příběhy ..jeden s ještěrkami a druhý se Sebasem. Zde se sice taky ztrácí trochu čas (s vesničkou), ale ve většině dílů jde Ainz poměrně čitelně za svým cílem dobytí světa. Pomalu... ale jistě... se ustaví vztah mezi Královstvím, Ainzem a Císařstvím. Sice v sérii není žádná super bitka jako v první sérii se Shalltear, ale alespoň je v ní celkem slušnej epickej masakr. 60% ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa rozhodne tretia séria tou najlepšou z celého Overlorda. Všemocný Ainz Ooal Gown, všetci sa mu môžete len klaňať a zúfať. Druhá séria poskytla náhľad úplne inam, ako by sme chceli a tak v tretej sa konečne vráti všemocný Momonga a tak jeho ihrisko tento veľký svet, kde on sedí za šachovnicou a posúva jednotlivé figúrky môže konečne fungovať pre diváka. Problém s týmto anime je vždy ten, že Ainz Ooal Gown je proste overpowered a tak musíte daný svet brať, že vlastne hlavný hrdina sa nejakým spôsobom v tomto svete hrá a užíva si svoju silu, ktorá je nejako pod úrovňou boha, čo by mohol všetko tak Ainz má neuveriteľnú silu meniť tento svet. Ainz tak isto prekračuje v každej sérii svoj tieň a zdá sa, že začína mať komplex boha, ako som už spomenul a toho, že vlastne postavy čo sú v tomto svete nie sú živé, ale len nejaké figúrky. Treba to zrejme chápať ako jedno veľké ihrisko pre neho, aj keď v niektorých situáciách si to dosť odporuje, s tým ako sa choval v iných sériách a celkovo to môže pôsobiť veľmi mätúco! Tretia séria ma bavila najviac napriek viditeľným a už spomenutým problémom. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Overlord 3, oproti Overlord 2, se konečně vrátil k Overlord 1 a máme zde zas Overlorda... První část - kecání, kecání, nic jiného si z toho nepamatuji. Druhá sezóna - kecání, kecání, pár bojůvek, které vyústí v "Overlord zastaví čas, ťukne na nepřítele a ten umře. Konec". nebo "Overlord rozdrtí v ruce plot-creating věc, 70 000 vojáků umře. Konec". Na originálním Overlordovi se mi líbila koncová scéna, kdy si člověk nebyl jist, zda nebude mít hlavní postava problémy. V případě sezóny třetí veškeré naděje na "někdo by ho mohl zranit" mizí. Nejsou tam žádné risky, je to nemastné neslané, nikdo z hlavních hrdinů neumírá, jen tam kecají, mluví o tom, jak je jejich Overlord boží nadělení a neexistuje nikdo lepší a opovrhují už tak 50x normálními lidmi, i když jim jejich Overlord už 50x řekl, že jimi nemají opovrhovat. The fu**... Nah... nah... nah... 45 % ()

Galerie (304)

Reklama

Reklama