Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (101)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

První dva díly Pitch Perfect beru jako nenáročnou příjemnou zábavu, se sympatickými postavami a herečkami, tedy s výjimkou nesnesitelné Brittany Snow, s pěknými písničkami a nenudícím dějem, ovšem co se týče trojky, tak v ní šla veškerá úroveň tak dolu, že upřímně doufám, že jde zároveň i o poslední pokračování, což si mi ovšem nejspíš i vyplní, jelikož se tu v podstatě více než polovinu filmu holky ze skupiny mezi sebou neustále loučí, tak snad dodrží slovo. V potenciálním dalším díle se totiž bojím, že když se zde z holek staly pomalu akční hrdinky, tak aby je třeba tvůrci nevyslali soutěžit ve zpěvu na Mars, když už ve vesmíru lítají v autech i z Rychle a zběsile, proč si tam nezanotovat, co 8D? S tou zápletkou to tu prostě tvůrci vážně zazdili, celá působí strašně hloupě, naivně, a ,,oživení,, v podobě postavy Johna Lithgowa je naprostým propadákem, o akčním závěru pak ani nemluvě, to je zoufalý trapas. Navíc ubylo melodických písniček a hlavně už nemají takovou šťávu, jako v prvních dvou filmech. Alespoň tedy že zůstala většina postav a hereček, které hodně drželi nad vodou i předchozí díly, jen škoda, že nedostala větší prostor Hailee Steinfeld, ale opakuji, hlavně milá Anna Kendrick a šílená Rebel Wilson i tentokrát filmu dominují, jen zkrátka to vše okolo nich jim to jejich pozitivní působení velmi znehodnocuje. Takže co se týče výsledného doporučení, první a druhý díl bez problému, třetí rozhodně vynechat. ()

willy1 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od předchozích dvou snímků tento byl o hodně lepší. Lepší výběr písní a dočkali jsme se i někoho z branže - DJ Khaled příjemně zpestřil dějovou linii. O dost legračnější pojetí a super ukončení trilogie. / režie 70% / scénář 75% / kamera 99% / hudba 98% / herecké výkony 60% / napětí --% / střih 85% / kostýmy, masky 90% / // celkové hodnocení 95% // (viděno: kino) ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Eh, vlastně je fajn, že to tu nejprovařenější dějovou berličku s umělohmotným výletem do Evropy vytáhlo až ve třetím díle, za to si ale pěvky kladný body nezaslouží. Už je to moc otřepanej cover, který nezachrání ani akce s vybuchujícími jachtami (!) a dva dobrý vtípky Tlustý Amy Winehouse (to byl jeden z nich, není zač). 50% ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Tak je to tady: Závěr trilogie Ladíme. Jednička kdysi před 5 lety byla koukající jednohubka ale asi byste vyjmenovali 852 jiných filmů se kterými byste strávili chvíli radši. U dvojky před 3 lety jako by chytil čerstvý vítr do plachet a všechno v ní fungovalo daleko více a zatím co jedničku jsem viděl jednou, dvojku asi čtyřikrát. Tak a je tu trojka která je lepší než jednička ale nepřekonává dvojku. V tom filmu samosebou zazní spoustu nádherně přezpívaných slavných songů a na jejich zpívání se ať už po choreografické nebo dekorativní stránce dá dívat. Ta hudební vystoupení prostě nenudí. V tom filmu solidně funguje i humor a to i taková šílenost jako to, že se z Robin Wilson stane John Wick/Rambo/Terminátor. Při tom filmu se opravdu solidně dá nasmát. Výborný tu je i John Lithgow který svojí roli podává velmi dobře a především dokáže v tom filmu hrát tak, že nevíte co od něj čekat. A samosebou tu skvěle funguje i důraz na přátelství celé skupiny a konec je tak emocionální jak by měl být. Od té série se snad záraky nečekají ale dá se to v pohodě užít a především to výborně uteče. Takže teď to jenom chce doufat, že se Ladíme 4 už nedočkáme (Ne snad kvůli tomu, že bych ten film nechtěl, ale spíše, že by to poničilo tu sladkou tečku). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého. Dějově to není tak dobré jako předchozí filmy, co si budeme povídat, je to vlastně docela slabé a možná až moc ujeté, prostě proto, aby to strhlo diváky i potřetí. Ale hudební čísla jsou zde pořád dobrá a rozhodně stojí za sledování. Holkám nic nechybí a jejich hudební aranže jsou pořád super. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Již 15. června 2015 zveřejnila herečka Anna Kendrick na svém Twitteru a Instagramu fotografii s názvem „happening # 3“, která se týkala produkce tohoto filmu. (willy1)
  • V čase 32:17 má Chicago (Matt Lanter) ruce podél těla, v dalším záběru je má překřížené na hrudníku. Jakmile se změní záběr, opět je má podél těla, a tak pořád dokola. (Iveet)
  • Je to jediný ze tří dílů, ve kterém ani jednou nezazní písnička od Jessie J. (Royaldell)

Reklama

Reklama