Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (101)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně těžké ohodnotit. Jakoby tvůrci navázali na všechno špatné co jsem vytýkal již dvojce a jelikož toho zřejmě nebylo dost, rozhodli se to navíc pořádně rozmazat. Dá se tak říct, že v prvních dvou třetinách zde fungovala pouze hudba a občas nějaký ten nahodilý vtípek. Není pochyb, že se jedná o nejslabší Pitch Perfect dílo, ale proč je to tak těžké zařadit? Jelikož trapností postupně ubývalo a vtipných pasáží naopak ubývá. Příběhu se nakonec podařilo prorazit onu hustou mlhu a poslední třetina toho dost vyžehlila. V závěru se přeci jen jednalo o vcelku úctyhodné uzavření této hudební trilogie a tak váhám mezi dvěma a třemi hvězdami. PS: Výsledek se může časem měnit pokud se mi to ještě rozleží v hlavě nebo na dílo opět narazím, ale vidím to přesně na 50% (ze začátku horších a ke konci lepších) ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, o dost horší než dvojka. Jsem ráda, že se jednalo o závěr trilogie. Jako Anna Kendrick zpívá dobře, ale tak dobře, aby byla stavěna na piedestal fakt ne. Songy jsem moc neznala, tudíž mě moc nebavily. Brittany Snow je rozkošná a Rebel Wilson byla vlastně vtipná. Ale palec míří dolů. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Na úvod svého komentáře musím napsat, že tento díl docela, tedy dle mého názoru, samozřejmě, překvapil. Obsahoval několik momentů, které se mi líbily, ale i ty, které tvůrci až překombinovali a vůbec mi do děje nezapadly. Ve své podstatě byl film obdobou toho, co jsme mohli vidět v jedničce a dvojce. Tady se mi však zdálo, že tvůrci nevěděli, co s časem. Proto tam navalili co nejvíce pěveckých vystoupení, upřímně?, ze kterým mně někdy trhali uši. V zásadě to nebylo to nejhorší, objevují se tady nové tváře s novým osudem, společně si naposledy zazpívat a posléze si jít každá po svém. Dialogy místy vázly a film se neodvíjel podle mých představ. Když to tak zhodnotím, mezi trojicí rozhodně nebyl nejlepší. K mému překvapení, myslela jsem, nebo spíš, čekala jsem něco na způsob dvou předchozích, ale v trošku umírněnější verzi, překvapení tady bylo pozitivní i negativní zároveň, chce to ubrat na vtipu tady a přidat támhle. Film nelze doporučit ani od něj odrazovat, protože pokud se divák rozhodne dívat, předem ví, do čeho leze. Z mého pohledu nic nezkazí, ale ani nevylepší. Kdyby existovaly tři a půl hvězdičky, nemusela bych nad hodnocením vůbec váhat. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bellas dělají to, co umí nejlépe - zdrhají." Komentátoři jsou skvělí a dokonale si svoje štěky užívají. Opět. Bellas jsou průměrný. Opět. A opět bych nechal vyhrát někoho jinýho. Samozřejmě Věčnou vlhkost, protože ... no to je jedno. Pár fórků se přitom povedlo, ale byly drsně vytlačeny hasičákem Tlustý Amy. Na tý holce mi nevadí snad jenom to, že tlustá. Ta její trapnost je totiž neuvěřitelně otravná. Jak já jsem přál jejímu milujícímu otci, aby ji odvezl na ty Kajmany, vybílil jí konto a nakrmil s ní žraloky. Ale tady se takovej hepáč snad ani nedal čekat. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pěvecké, holčičí, konečné x málo šmrncovní, dost unavené. Tohle bylo asi dostačující ukončení série pěveckých filmů o jedné holčičí a-capelle. Nebýt Rebel tak je to dost nuda. Písničky taky nic extra, ale ten závěr byl moc hezký. Nejvtipnější stejně byla celou dobu dvojice Banks & Higgins.. ..díky holky.. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • V čase 54:25 je Aubrey (Anna Camp) natočená k oknu bokem, v dalším záběru však stojí přímo čelem k oknu. (Iveet)
  • Přibližně v 14. minutě a 27. sekundě si můžeme všimnout, že jedna z bardenských bellas má na svém pase napsáno, že její místo narození je Oblast 51. (Royaldell)

Reklama

Reklama