Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Architektka Mia se před světem s nasazením všech sil snaží ukrýt své ošklivé tajemství. Zástupkyně pojišťovny Shazia mezitím sbírá vzpomínky svědků na nedalekou nehodu. (Netflix)

Recenze (98)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden moment, který trvá pár vteřin, může rozhodnout o celém životě. Epizoda byla hrozně utahaná, rozvláčná a tím nejjednodušším způsobem přímočará. Zásluhy patří jednotlivých scénám, kdy vidíte, jaké řešení musí hlavní postava vybrat a jak to provede. Děsivá rozhodnutí jsou vytvořená v pár chvilkách a nejvíce vám utkví v paměti, jak civilně a až hrůzně realisticky byla zahrána. Jde ale jen o pár střípků, které se vám vryjí pod kůži, valná většina vás nebude zajímat a rychle je zapomenete. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Extrémně drsné a emocionální drama, s perfektní, skoro až groteskní pointou. Ale to je vše, co Crocodile je. Nemá to nádech Zrcadla. Jako detektivní drama to funguje, při sledování jsem si vzpomněl na legendární scénu z Blade Runnera se zvětšováním a otáčením fotografie, ale chyběl tomu ten opravdu temný podtext. Bylo to hnusné, bylo to drsné, ale ne tím způsobem, jakým bych to očekával. Je těžké to slovně vyjádřit, ale nemá to ten správný vibe. Pro mě zklamání. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři a půl hvězdičky. Rozjezd skvělý, atmosféra výborná, ale tím to asi hasne. Pointa absolutně žádná, Crocodile je vyloženě jenom thriller ve kterém je pouze nádech techniky, kterou my k dispozici nemáme. Závěr příšerně zdlouhavý a vcelku nesmyslný. Ta scéna s vanou ... To bylo fakt něco nesnesitelného, takového zbytečného natahování, že jsem měla chuť to rychloposuvem přeskočit ... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Človek začne mať pocit, že táto časť je o valiacej sa snehovej guli z kopca, čím aj je, ale záverečným dvojtwistom to u mňa tvorcovia zase vyhrali. Na prvý pohľad vynález, ktorý môže ľudstvu iba pomôcť, ale cesty božie sú samozrejme nevyspytateľné, čo je tu snáď ešte dôležitejšie, ako ono násilie plodiace len ďalšie násilie. ()

StrixCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu temná epizoda - na mě až příliš. Hlavní problém jsem měl ale s postupnou proměnou hlavní postavy, která nepůsobila uvěřitelně (její evidentní výčitky naprosto nešly dohromady s jejím jednáním, a to zejména v závěru). Jinak zajímavý nápad se zařízením na zpětné přehrávání vzpomínek (i když už se něco podobného objevilo v jedné z dřívějších epizod). ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • Hlavná rola bola pôvodne napísaná pre muža, až kým neprišla Andrea Riseborough a pred producentmi neprečítala jednu z častí epizódy, čím ich presvedčila, aby z hlavnej postavy urobili ženu (Miu Nolan). (Arsenal83)
  • Táto epizóda sa odohrávala na Islande. Až do roku 1968 jazdili Islanďania na ľavej strane cesty ako Briti a Íri. (Arsenal83)
  • Epizoda se natáčela na Islandu. (Milan25)

Reklama

Reklama