Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Kaktusak12 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že letos už nic Renčovu psychojízdu Zoufalých žen nepřekoná...bohužel se tak stalo. Věčně tvá nevěrná je opět podivnou splácaninou, která se marně snaží vypadat jako komedie. Klidně prominu fakt, že jsem se za celý film zasmál asi 2x..To, co mě ale skutečně vadilo byla debilita a nelogičnost děje. Co víc k tomu říct? Cieslar prostě natočil film o ničem a mě okradl o 90 minut života.. ()

Faltyni 

všechny recenze uživatele

Jakmile jde do kin český film, větřím propadák. Ale musím říct, že tohle zas tak špatný nebylo. Film nenadchnul, ale docela odsejpal a pozornost dokázal udržet. Párkrát i pobavil, bohužel těch momentů bylo poskrovnu, většinou totiž převažoval jen předvídatelný děj a trapný humor. Herecky potěšila Lenka Vlasáková a Pavel Kříž, ostatní nijak neoslnily. Co ještě za něco stálo, byla skladba Nevěrná od Xindla X, která ve filmu opakovaně zazněla. ()

Reklama

Lachtaan

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu jsem se na to podíval, opravdu jsem potřeboval něco šíleně jednoduchého, lépe vystiženo anglickým slovíčkem pointless a dle požadavku jsem takový “film” opravdu dostal. Když opomenu hrozivý střih jako z Movie Makeru a zápletku zapletenou do vlastní myšlenky, tak bych zrovna tuto ztřeštěnou komedii neutápěl až v takových číslech už jen proto, že skončila velmi rychle a netrápila nikoho z nás přepálenou dějovou linkou. Zdráhám se ale obecného hodnocení a to nejen z důvodu toho, že by mi černé spektrum kazilo celkový vzhled profilu. Když bych se měl odvážit k soukromému hodnocení zde v komentáři jako to dělám u jednotlivých sérií TV seriálů, zasadil bych celkově 3/10. Z toho je ale polovina za tělo Natalie Germani. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Títo Česi dokážu skutočne preraziť akékoľvek dno, čo sa týka určitých žánrov. Romantické komédie sú jedným z nich a ide to od hrozného k horšiemu. Toto je prípad, kedy pozeráte nejaký film, krútite hlavou a mátate, čo asi tak chcel režisér týmto povedať. Podľa mňa zbytočná komédia - ak sa to teda takto dá nazvať - ktorú z úplného dna ťahajú len krásne slečny, na ktoré sa dá pozrieť. Čuduj sa svete, najkrajšia z nich je Slovenka. Ináč, ale ťažká bieda. Veľmi slabé dve hviezdy. 30 % ()

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Mám jednoduchou otázku. Kam až může klesnout české filmařské dno? Jak někoho může bavit točit něco tak trapného, nesofistikovaného a doslova ubohého? Vždyť tohle se dalo pojmou úplně jinak, lidštěji a hlavně s větším důvtipem. Jen těžko chápat, proč si někdo myslí, že v roce 2018 bude hrozně cool, když postavám nasadíme velké kulaté brýle nebo přiděláme neupravené kotlety? Jednotlivé postavy ze sebe dělají takovou šaškárnu, že to není vtipné, ale smutné. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Lenka Vlasáková se nechala slyšet, že není žádná sportovkyně. Proto, když ukazuje vypracované bříško, tak není její. A při cvičení na žebřinách se jen zavěsila, pod zadek si jí sedl asistent režie a zvedal jí nohy. (Duoscop)
  • Část scén se natáčela v hotelu Pod šikmou věží, který se nachází asi 200 metrů od vstupu do Prachovských skal. (pornogrind)

Reklama

Reklama