Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (232)

dee.n 

všechny recenze uživatele

Velmi překvapivě to nebylo až tak zlé. Film hodnotím v rámci žánru: Česká komedie současnosti. A tam si ty tři hvězdy asi opravdu zaslouží. Ano bylo to chvilkama hloupé, místy velmi velmi naivní a nerealistické, konec pak už vysloveně stupidní. Ale je to film s poměrně solidním a symaptickým hereckým obsazením - Anna Polívková, Bob Klepl, Jaroslav Plesl, tihle všichni dělají snímek koukatelnou a pohodovou komedií. Aneb má očekávání byla tak malá, že film mohl v podstatě jen mile překvapit. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Zase jedna novodobá česká romantická komedie, se kterýma se za poslední roky roztrh pytel. Táhne to tu slušný obsazení a i když příběh není bůhvíco, alespoň z toho nečiší trapnost na sto honů a produkt placement v každý scéně jako u většiny tomu podobných filmů. Velký plus dodává i příjemnej vesnickej kolorit. 60% ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film jsem pět viděla v rámci dámské jízdy a opět se jednalo o českou romantickou komedii, která mě nijak neuchvátila. Musím ale vyzdvihnout herecký výkon Aničky Polívkové, ta se mi na celém filmu líbila nejvíce (díky bohu, že si zahrála hlavní roli). Byla skvělá, upřímná a celkově na mě působila velmi realisticky, i její idioti měsíce. Eva Holubová a Bohumil Klepl byli spíše dobří sekundanti, kterým to na plátně spolu klape a diváci je spolu rádi vidí, ale jinak nepředvedli nic velkého. Nejhorší na tom je příběh samotný, je to až moc sladké, nereálné a nudné. Bohužel jsem se u filmu nezasmála upřímně ani jednou a to bych od komedie očekávala. Pro mě to byly vyhozené peníze, na film se stačí podívat až ho budou dávat v televizi. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podle traileru a hodnocení jsem čekal totální sračku nicméně v rámci žánru to bylo nad míru snesitelné. Určitě je to lepší než předchozí režisérův počin, kterému jsem dal 1 hvězdu a nudil sem se u toho. Bohužel hvězda dolů za feministické sračky (když se chlap vyspí s ženskou je hajzl, ale ona za to, že mu dá svině není zvláště kdyby to byla její sestra tak by mě to štvalo o to více). Překvapivě i herci jsou solidní a nikdo mě tam vyloženě neiritoval a i hudba je na solidní úrovni a to ten žánr nemusím. Další hvězda dolů za fekální scénu i když pobavila. 60 procent v rámci žánru nadprůměr. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zatímco jedna přitahuje vesměs pitomce, druhá má na opačné pohlaví štěstí, které korunuje blížící se svatba. První ze sester zase jednou přijela do rodné vsi, opila se, přitulila k dávné lásce, přičemž následně zjistí, že laškuje právě se snoubencem svojí sestry. A na zápletku je zaděláno. Tuzemský film čeká k dobrým romantickým komediím ještě tuze moc práce, naštěstí má tváře jako kupříkladu Annu Polívkovou, která svým přístupem k postavám a komediálnímu talentu strká všechny okolo do kapsy. Jenže mít líbivou hudbu, dobře postavenou kameru nebo právě kvalitní herce úplně nestačí. Na originální nápady se v české kinematografii už moc nehraje, takže nám musí postačit to, s čím na nás duo Tomáš Svoboda a Marcel Bystroň, které nám přichystalo i o dost horší taškařici Jak se zbavit nevěsty, útočí. Dvě až tři hvězdy. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • „Bylo to poprvé něco jiného, nešaškoval jsem, dělal jsem takového slušného pána, poprvé to pro mě byla taková role netypická,“ řekl Bohumil Klepl. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)
  • Na začátku filmu, kdy jede Marie (Anna Polívková) k rodičům na vesnici, má v autě sluneční brýle na hlavě. Při následném výstupu z auta brýle na hlavě nemá a nemá je v ani jedné ruce. Následuje střih, kde následuje záběr jak vchází do dveří a sluneční brýle sundavá evidentně z hlavy či očí. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama