Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (232)

Master19 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch romantických komedií, která vyšumí stejně rychle jako úterní díl "ordinace". Stejně jako v té ordinaci, ani tady nedojde k vývoji postav, největší změnou v charakteru je ostříhání táty Klepla. Hádky a konflikty se jako mávnutím kouzelného proutku vyřeší a najednou nikdo neřeší, co bylo předtím. O hodné je postaráno, zlí jsou vymáchání v hovnech, nepřející vyhozeni, přející odměněni. Tak to má být, tak to mají děvčata rády. Na druhou stranu to má spád a není to úplně stupidně natočeno, takže trochu nadhodnotím. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od filmu nečekala a taky se mi to splnilo, ale v Kině na kolečkách je to i o celkové atmosféře a ta byla fajn. Za zmínku stojí snad jen Brutus, kelímky na pivo, Klepl v děsné paruce a jako hřeb večera Navrátil v mobilním hajzlíku - to mi připomnělo díl o Toikách z reality show Utajený šéf. Jinak nuda a PP kam se podíváš. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Už po deseti minutách jsem si říkal, co za feministickou pitomost jsem si to zase pustil. Klasické ženské komediální drámo o tom, jak moc jsou chlapi neschopní a ženy jsou ty svaté, že to s nimi musí vydržet. Což se odráží i na manželství E. Holubové a Boba Klepla. A právě B. Klepl dělá pořádnou legraci ve filmu. Jinak totiž není pořádně čemu se smát. Usmívat se nad neustálým konstatováním, jak jsou všichni muži neschopní, nebo snad tomu, že se Anna Polívková ztřískala? Snímek trochu působí jako dokumentární schizofrenní drama, když Marie mluví k divákům do kamery. Přiznávám se, že konec je mírně překvapivý, ale očekávaný ve smyslu, že se ti dva zase dají dohromady. Ženy nejspíš další romantický blábol potěší, jako komedie je to ale hrozné. ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Tak trápny scenár, že som sa hanbila za oboch scenáristov.Chlap, čo si ide vziať ženskú len preto, že jej to sľúbi a je ochotný posrať si tak vlastný život a vzápätí na to si je schopný vziať jej sestru, s ktorou nemal ani sex len preto, že ju platonicky miluje, tak na toto sa dá pozerať len vtedy, ak má človek miesto hlavy tekvicu alebo melón. Dva body za výborný výkon Aničky Polívkovej. Je škaredá, ale hrá perfektne. Intonácia, gestá, všetko dokonalé, presne také ako starý geniálny foter Polívka. To som si vychutnala. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Já chápu, proč jsou ty filmy z posledních 10-20 let takový sračky.Zajímavosti:natáčení trvalo přibližně měsíc....To přece není možný,aby to mělo nějakou kvalitu, když se jede na první dobrou.Edit:Polívková nepatří vůbec do filmu.je ve všem stejná a navíc hnusná.Sory, Aničko, vypadáš jak fotr.Když vidím už jen tvůj rypák a pak slyším, jak huhláš, je mi zle a vypínám.A Brutus:))))Vidláckej rock pro vylitý vidláky ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Na začátku filmu, kdy jede Marie (Anna Polívková) k rodičům na vesnici, má v autě sluneční brýle na hlavě. Při následném výstupu z auta brýle na hlavě nemá a nemá je v ani jedné ruce. Následuje střih, kde následuje záběr jak vchází do dveří a sluneční brýle sundavá evidentně z hlavy či očí. (Mydlivoj)
  • V závěrečných titulcích hraje píseň „Blbě zamilovaná“, kterou nazpívala Betty Lee. (SONY_)

Reklama

Reklama