Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (232)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době vcelku slušná komedie. Pravda, nebýt skvělé a ve své roli excelující Anny Polívkové, která, co si budeme namlouvat, celý film táhne dopředu jako osamocený burlak loď po Volze, stálo by to již tradičně za psí štěk. Takto jsem se vcelku dobře bavila. Stejně tak pro mne byla velkým plusem kapela Brutus, nostalgie z mládí udělala své. Jako celek za mne lepší průměr, tedy tři a půl hvězdičky. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Novácké, jako svého času Volejte řediteli. Ono si stačí prohlédnout program naší první celoplošné soukromé televize (a klidně 20 let dozadu)…..tady se prostě cílí na jiného diváka, než na ČT Art. Ano, Aničko, máte nestandardní velikost nosu, trable s láskou a pořád věříte, že vám jednou nabídnout roly, která nebude kopírovat všechny vaše předešlé. Tento druh tuzemských komedii zanechává stopu ve společnosti asi jako let berušky z pampelišky na bojínek luční….každopádně se množí jako čerti pátého prosince. Co se týče mne, tak už dnes nevím, o čem vlastně tato rádoby romantická komedii byla a pokud (jako že se tak stane) někdy opět zavítá na televizní obrazovku, mne před ní nehledejte. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podle traileru a hodnocení jsem čekal totální sračku nicméně v rámci žánru to bylo nad míru snesitelné. Určitě je to lepší než předchozí režisérův počin, kterému jsem dal 1 hvězdu a nudil sem se u toho. Bohužel hvězda dolů za feministické sračky (když se chlap vyspí s ženskou je hajzl, ale ona za to, že mu dá svině není zvláště kdyby to byla její sestra tak by mě to štvalo o to více). Překvapivě i herci jsou solidní a nikdo mě tam vyloženě neiritoval a i hudba je na solidní úrovni a to ten žánr nemusím. Další hvězda dolů za fekální scénu i když pobavila. 60 procent v rámci žánru nadprůměr. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Polívková umí, jinak je to česká jednoduchá blbost, kterých je už hromada. Popravdě jsem se ale několikrát zasmál. Jestli má někdo rád takový ten jednoduchý český humor, který občas neměl daleko ke kámeňáku nebo trapnosti, tak neudělá krok vedle. Spíše na zasmání do televize než vyhodit dvě stovky v kině. ()

Autenticita 

všechny recenze uživatele

Tohle vážně někdo napsal, J. Plesl v tom přijal roli a pak to i někdo natočil?? Je to urputné jak paruka Boba Klepla, vyšroubované a za vlasy přitažené. Polívce s Pleslem to neladí a nejde jim vzájemnou přitažlivost uvěřit. I jediná přesvědčivá Ester Geislerová o tuto charakteristiku přijde nejpozději při svlékací scéně v kapli. Ucházející je hudba a Brutus, za které dávám 1 hvězdu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama