Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Diskuze

Viky17

Viky17 (hodnocení, recenze)

Pobaví, neurazí, člověk se při této komedii odreaguje. Anička Polívková je bezvadná.

topi80

topi80 (hodnocení, recenze)

Zvažoval jsem, že bych šel (kvůli Brutus), ale to obsazení je vyloženě odpuzující... 

Mirek777

Mirek777 (hodnocení, recenze)

Dnes jsem viděl a kdo má rád dobrou českou komedii,tak tomu doporučuji.Anna Polívková perfektní herecký výkon.

Mirek777

Mirek777 (hodnocení, recenze)

Všiml jsem si v poslední době pokud film není emérícký ale český tak podle většina názorů v diskuzi za nic moc nestojí.Mám opačný názor.Většina českých filmů co běžela v poslední době byla minimálně 60%.Na tento film se do kina teprve chystám.Tak jsem zvědavý sám.

makuk1

makuk1 (hodnocení, recenze)

Nechápu to nechápu to, Svoboda vypouští jednu sr...ku za druhou, Bystro také kdo to platí? Vždyť to nemůže dopadnout dobřeˇ. Když dám dohromady podprůměrného scénáristu s režisérem kterému se povedl zjevně náhodou jediný film jak to asi může dopadnout?

konrad22

konrad22 (hodnocení, recenze)

Na jednu stranu mě to zklamalo na druhou stranu jsem se utvrdil, že Svoboda bez Kolečka nedá nic dohromady. Zase tomu filmu chybí režie tak jako u všech mimo prvního Hodinového manžela, kde ještě spolupracoval Kolečko. Tohle není film do kina! 

De Large

De Large (hodnocení, recenze)

Celkom sa to dalo pozerať. Aj som sa zasmial, Anna je skvelá herečka, Eva Holubová má hlášky na posratie :) a Klepl mohol mať viac priestoru. Tri až štyri *

BaruM

BaruM (hodnocení, recenze)

Tak Nova už pokazila dost věci.. například pokračování Místa nahoře. Jediný film, který jsem jako mladší měla ráda, byl Jak se krotí krokodýli. Na tenhle film musíme nahlížet jako na komedii z českého prostředí. Jà doufám, že bude dobrá. Smíchu není nikdy dost :D :)

 (hodnocení, recenze)

V kinech uvidíme film pod názvem Svatba mojí sestry

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Trochu jazykového citu by neškodilo. Lepší název by byl Svatba MÉ sestry, ne ? 

Reklama

Reklama