Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (232)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zase jedna z celé řady českých komedií, která není úplně chytrá. Naopak…když nad tím přemýšlím, tak je námět vlastně hloupej jak flanelová košile bez knoflíků. Co naplat…prsty v tom má zase televize Nova, která podobné komedie prostě hrozně ráda sponzoruje. Asi je to účelovka pro jejich diváky, kteří si s podobnou komedií vystačí. Přitom je vidět, že herce tu máme dobré, jen to chce trošku pracovat s náměty. Jarda Plesl, Anička Polívková nebo Ester Geislerová tady byli hodně v pohodě. Pitomost ale tekla nekonečným proudem a korunu tomu dal samotný závěr, který, kdyby nebyl, tak tomuto filmu dám snad i tři hvězdy za to, že jsem se párkrát v pohodě zasmál. Celý to mělo takový pohodový nádech venkova, kde mi ani product placement v čele s Únětickým pivovarem vůbec nevadil. ()

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele

Film by se měl spíše jmenovat "Po dně tam a zase zpátky", neboť jede na stejném sklepním levelu, jako 40 let omílané kolovrátkové skladby obstarožní tancovačkové kapely Brutus, která bůhvíproč tvoří hudební doprovod této české „komedie“: „Vopijem sé, vopijem sé, vopijem sé!!!“ – aneb neoficiální hymna okresních přeborů českého venkova v pití kelímkového piva (jak jinak, než "brutusácká") zní na pozadí scén, které jsou spíše k pláči, než k smíchu. Z nepochopitelných důvodů je do hlavní role TV star a potenciální nevěsty obsazena „Anička“ Polívková, která má asi tolik šarmu a půvabu, jako cimrmanovská obryně Stáňa – o hereckém výkonu nemluvě (ne, že by ostatní herci ve svých rolích nějak excelovali - viz komentář antoinetta0 ). Prostě, klasická „holírna“, kdy je třeba vyvařit sponzorské love. Za mě „odpad“ - a nejen proto, že do filmu bylo nasypáno i z kapes daňových poplatníků. ()

Reklama

anitae 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od filmu nečekala a taky se mi to splnilo, ale v Kině na kolečkách je to i o celkové atmosféře a ta byla fajn. Za zmínku stojí snad jen Brutus, kelímky na pivo, Klepl v děsné paruce a jako hřeb večera Navrátil v mobilním hajzlíku - to mi připomnělo díl o Toikách z reality show Utajený šéf. Jinak nuda a PP kam se podíváš. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Anna Polívková je komediální talent a bez ní (a bez Jaroslava Plesla... Ester Geislerová a Jan Dolanský nejsou špatní, ale jejich postavy jsou tak hrozně moc účelové, že toho moc nezmůžou) by tenhle film byl hodně moc špatný. Nevyčítala bych tomu nepravděpodobnost a podobné (to je u amerických romantických komedií taky a nikdo to nekomentuje). Jde spíše o poněkud násilné a trapné vsuvky - dvojka Bohumil Klepl a Eva Holubová hraje tak dlouho ty samé role, že si vytvořili vlastní verzi karikatur. Často trapné a bezúčelné a takových míst tam je bohužel více - oproti Bezva ženské na krku, nebo novějších Po čem muži touží až žalostně nevtipné. Dvě nevěsty, ale prohrávají i s lehčí (rozuměj ne vtipnou, jako spíš romantickou) verzí romantické komedie LOVEní. Ale abychom zase byli poctiví - oproti české romantické komedii Všechno nebo nic se stále jedná o koukatelné dílo, kterému, když nic jiného nejde upřít jistý druh nadsázky (bohužel jen místy). 40% ()

adelina8 

všechny recenze uživatele

Proč herci jako Plesl nebo Holubová mají potřebu v podobném skvostu hrát? Proč romantická komedie musí být v českém podání téměř vždycky naprosto debilní? Upřímně jsem se zasmála jednou, maximálně dvakrát. Což by nevadilo, kdyby tam aspoň fungovala ta romantika, ale mezi hlavními postavami to prostě nejiskřilo. Takhle tedy fakt ne...:/ ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Film v českých kinech vidělo 119 226 diváků. Při televizní premiéře 30. 8. 2019 na TV Nova film vidělo 917 000 diváků. (tsatsiki)
  • Natáčelo se v Praze, byt Marušky (Anna Polívková) je ve Vratislavově ulici. Dále se natáčelo v Úněticích. Závěrečný obřad se natáčel v kostele sv. Vavřince v Brandýse nad Labem. (rakovnik)

Reklama

Reklama