Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (233)

Drom 

všechny recenze uživatele

Tak schválně říkám si v šesté minutě jestli se tihle dva dají na konci dohromady. Usilovně jsem přemýšlel, zda trpělivě čekat na nevyhnutelné. Zvláště když to jelo jak podle mustru. Fakt se mám další hodinu dívat na vatu aby se ona mohla dát do kupy s ním? Na okamžik pobaví, když si uvědomíte, že ten její pořad jsou Rady ptáka Loskutáka...ehm... No a já vám koukal na argentinskou Bridget Jones v německý produkci vlekle se klenoucí ke slunci, senu a tak. Nevydržel jsem to a po Brutusu (a dalším vzplanutí Xeroxu) přeskákal na konec. To byl teda šrapnel. Měl jsem chuť to hodit rovnou do odpadu, protože originální je v porovnání s touhle kopírkou zámořských přebytků snad dokonce i vynález kola. O to smutnější, že obsazení nebylo v některých případech nejhorší a ti herci to teď schytají, protože hrajou v takový debilitě. No tak dobře, dám jednu za to, že mě to přivedlo k úvahám, kolik je v Praze kreténů. Ano, věřil bych a ano, je to asi 13% kreténů téhle republiky. Míra kreténství je obecně konstantní napříč společností... jen támhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí Svoboda a Bystroň... ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Polívková umí, jinak je to česká jednoduchá blbost, kterých je už hromada. Popravdě jsem se ale několikrát zasmál. Jestli má někdo rád takový ten jednoduchý český humor, který občas neměl daleko ke kámeňáku nebo trapnosti, tak neudělá krok vedle. Spíše na zasmání do televize než vyhodit dvě stovky v kině. ()

Reklama

jasse 

všechny recenze uživatele

Krátce před tímto filmem jsem zhlédla film "Chceš mě, chci tě". Nemůžu si pomoct, ale Dvě nevěsty a jedna svatba je jím silně inspirován. Těžko říct, jestli je to náhoda, nebo úmysl...každopádně i když teď Anička Polívková jenom kvete, přeci jen to není Katherine Heigl...a prostě celé je to jeden velký děs. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od filmu nečekala a taky se mi to splnilo, ale v Kině na kolečkách je to i o celkové atmosféře a ta byla fajn. Za zmínku stojí snad jen Brutus, kelímky na pivo, Klepl v děsné paruce a jako hřeb večera Navrátil v mobilním hajzlíku - to mi připomnělo díl o Toikách z reality show Utajený šéf. Jinak nuda a PP kam se podíváš. ()

dee.n 

všechny recenze uživatele

Velmi překvapivě to nebylo až tak zlé. Film hodnotím v rámci žánru: Česká komedie současnosti. A tam si ty tři hvězdy asi opravdu zaslouží. Ano bylo to chvilkama hloupé, místy velmi velmi naivní a nerealistické, konec pak už vysloveně stupidní. Ale je to film s poměrně solidním a symaptickým hereckým obsazením - Anna Polívková, Bob Klepl, Jaroslav Plesl, tihle všichni dělají snímek koukatelnou a pohodovou komedií. Aneb má očekávání byla tak malá, že film mohl v podstatě jen mile překvapit. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Film v českých kinech vidělo 119 226 diváků. Při televizní premiéře 30. 8. 2019 na TV Nova film vidělo 917 000 diváků. (tsatsiki)
  • Natáčanie trvalo približne mesiac. Posledný raz sa natáčalo 20.8.2017. (classic)
  • „Bylo to poprvé něco jiného, nešaškoval jsem, dělal jsem takového slušného pána, poprvé to pro mě byla taková role netypická,“ řekl Bohumil Klepl. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama