Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (246)

nash. 

všechny recenze uživatele

Akční komedie, u které se sice člověk občas uchechtne, ale jinak je tu humor pomálu, a ten který tu je navíc často balancuje na hraně trapnosti. Čemuž nepřidají ani dvě otravné hlavní postavy. Pokud film něčím překvapil, jsou to slušné akční scény, které umí být být nejen dokonale zvládnuté, ale také nečekaně drsné a krvavé (kavárna), a občas i zábavné a černohumorné (taxi). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Achillova pata má jméno Kate McKinnon. Netvrdím, že se jí některé z fórků nepovedly, ale jednoznačně navrch mají ty trapnější a bohužel do nich nutila i Milu Kunis. Ruku v ruce s tím jde i přetažená stopáž, která dávala vyniknout ne úplné sehranosti ústředního páru. No ale zase nemůžu říct, že bych se vůbec nebavil. Vzdor výše zmíněnému jsem se několikrát od srdce zasmál, akce byla víc než jen solidní a najde se tu i pár obskurních postaviček charakteristických pro podobné záležitosti. Konkrétně Ivana Sachno coby vraždící gymnastka byla boží. Plusem je i matička Praha v jedné z vedlejších rolí či snaha přeslabikovat Nové Hodějovice. Lehce nad průměr tedy film nakonec přelezl, ale mohl a měl být mnohem lepší. 60% ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Nehledě na to, že film působí spíše jako cestopis, je nutné uznat, že Mily Kunis je pro podobně stupidní role fakt škoda. Člověku nezbývá doufat, než že se urodí něco ve stylu The Black Swan. Film nemá kvalitu, a proto se snaží diváka zmást, jak jen je to možné. Divák tedy tiká pohledem sem a tam, aby nakonec odhalil hlavního padoucha, který je tak zjevně uhodnutelný, jako že Mila Kunis nakope babičce hýždě na Malé Straně. 62% Celosvětový příjmem k 25. 1. 2019: $75,318,544, což je 1,88 násobek rozpočtu ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem žádný velký zážitek neočekával, protože jsem viděl Bad Moms i A Bad Moms Christmas, takže jsem od další role Mily Kunis čekal to nejhorší a o Kate McKinnon si myslím svoje. Snímek nakonec nedopadl úplně katastrofálně, měl pár zábavných momentů i navzdory tomu, že byl scénář poznamenán pravděpodobnou demencí autorů. Ani tentokrát se nezapomnělo na tolik "vděčný" průjem a zvracení, Kate McKinnon ani tentokrát neopustila svou dokonale vybroušenou postavu pološílené sebevražedné blbky a fakt netuším, kde vzali tvůrci jméno Nadedja. To asi mělo být Naděžda? Nevím, to je jen můj hrubý odhad. Dva kousky jsou v tomto případě mé absolutní maximum. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Môžem povedať že ma film pomerne príjemne prekvapil. Keď si zvyknete na Morgan ako šialený charakter a celú nezmyselnosť filmu proste prijmete ako existujúci fakt, na filme sa dobre zabavíte. Musím povedať, že je to trošku bláznivý road-trip dvoch kamarátok, ktoré sa snažia dokázať splniť svoje sny. Ako bláznivá akčná komédia, kde hlavné hrdinky disponujú nezvyklým šťastím a repertoárom nezmyselných vtipov a narážok to naozaj funguje. Nahlas sa síce možno nezasmejete a bude to občas pripadať ako infantilný humor, ale ako oddychovka sa to dá pozerať. Film si sám zo seba celý čas robí srandu, rovnako ako aj hlavné hrdinky. 65% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • V 5. minúte v televízii beží seriál Alf (od r. 1986). (figis20)
  • Skladba, ktorá zaznie v úvode filmu, je "Wind Of Change" od skupiny Scorpions. (figis20)
  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama