Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (246)

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Špion byl taková nouzovka při výběru toho, na co zajít. Měla to být tuctová výplň jednoho večera. ALE! Mila a Kate už v prvních minutách ukazují, že jim společné fungování bude sedět a tak při cestě po Evropě (včetně Prahy) padá jedna hláška za druhou a stejně jako hlavní hrdinky nevěříte vůbec nikomu. Špiónská tématika může být už pro někoho ohraná, ale ve spojení s bandou hlášek ze strany Kate a flashek v pi*i to prostě funguje. No a co si budeme nalhávat, Mila je prostě kus a uvěříte jí všechno. Zkráceno a podtrženo - Nečekal jsem nic a dostal jsem docela nabušenou akční komedii, která potěšila po všech stránkách. 70%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to za tři, ale hvězdu přihodím za Prahu. Negativa: je to zbytečně dlouhé a má víc než dost hluchých míst. Pozitiva: Naštěstí těch zhruba 60 % stopáže, což je pořád nadpoloviční většina, to výborně šlape, hlášky jsou husté, parodie na gymnastku Nadiu Comanecieuovou dokonalá (a ono se tam objeví víc narážek na jiné filmy / osobnosti - a to nejen na Snowdena/ situace / filmy / písničky / politiku / cirkus / plakáty...), není to až tak blbé, jak by člověk od filmu se dvěma bláznivýma holkama v hlavní roli čekal, akce je natočená velmi slušně a nepředvídatelně, že skutečně jsem se bavil a připomněl si staré, zlaté časy Jamese Bonda. Některé nápady (využití rtěnky na palec) nebo situace ("Cílem jsou dvě přitroublé Američanky) bych zařadil po bok toho nejlepšího, co v oblasti špionážní parodie vzniklo. Navíc Morgan mi trochu připomíná mou sestru Anitu, takže pro mne měl film ještě nečekaný druhý plán. Celkově až na ty zbytečné scény skvělá a nadprůměrná zábava. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny jsou pro lehkou komedii (a špionážní thriller) moc. Je to ženský film (hlavní hrdinka, natočila ho žena...). Tedy šíří poselství o velkých ženských schopnostech a vůli. Zároveň jsou hrdinky stylizovány do role stupidních Američanek. V drahé luxusní restauraci dostanou záchvat průjmu. Tato parodie na špionážní filmy ale nefunguje, protože nemá pořádnou zápletku. Také humoru je málo. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová záležitost. Sice blondýna Kate McKinnon blábolila místy ale strašlivý číčoviny, ale jinak to zaujme nečekaně výbornou akcí, sestříhanou a nasnímanou, že by se leckterý vážný akční film mohl učit. Vtipné to více je než není, holkám to sluší a ukázalo se překvapivě mnoho různorodých hvězd a hvězdiček, například minirole Darriho Olafssona byla boží, potěšil i dlouho neviděný Paul Reiser. Konec je sice trochu zmatený a zvraty jsou trochu divočejší, ale jinak je to oddechovka tak akorát. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Akční pasáže překvapivě dobrý, humor spíš trapnej. Třeba to víc sedne bandě kámošek, ale já se teda moc nezasmál. Ničím extra mimořádná ženská špionská akce. Mila Kunis ať dál hraje v romantikách. Co hodnotím sympaticky, je zmínka Ústí nad Labem a Litoměřic. To nás rodáky potěší, že se o nás ví i ve Státech. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra snímku proběhla 25. července 2018 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama