Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (246)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na to, jaká to je konina, mě velice překvapilo, jak tvůrci přistupují k akčním scénám a jak mají pečlivě zvládnutou choreografii. Pořád to samozřejmě není Leitch se Stahelskim a Špion, co odkopl Milu Kunis je primárně komedie, a jak už víme z trailerů, toho nejjednoduššího rázu. U spousty gagů jsem facepalmoval, ovšem několikrát jsem se od srdce zasmál a leckteré fóry přecejenom pobavily (potěšily české lokace a na to navazující hlášky v nesrozumitelné mluvě, viz “Ústí nad Labem”) Navíc mám rád Milu, takže dvojku bych si z fleku dal. McKinnon už o dost méně, ale je tu ještě celkem snesitelná. Neškodné za tři. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dámská špionská jízda (Evropou). Zjištění, že Mila Kunis po hodinách procedur v maskérně je stále schopná se za bílého dne ukazovat mezi lidmi, sjíždět starou Prahu na kole a v blond paruce akčně zasahovat v Berlíně, dává naději, že jí Ashton Kutcher ještě napříště povolí turismus. Zatrhnout by měli Kate McKinnon její komediální herectví. Její trapné výstupy občas převažovaly a brzdily děj. Komerčně se film nepotkal s očekávaným výsledkem, o to víc příjemně překvapilo tvůrčí hledisko, zejména režie je hodně dobrá. A vysokou kvalitu mají akční scény. Režisérka Susanna Fogel je doposud zažitá jen jako televizní tvůrce, okamžitě se ale dokázala adaptovat i na filmové pole. Akčním scénám je povoleno být drsnější, takže nechybí časté průstřely a časté pády z výšky, které končí smrtelně. Počet úmrtí byl korigován u hlavních postav, film je přece jen veden za komedii, tudíž převládají úsměvné scény a vtipné momenty. Režie nasbírala četné plusy, scénář už tak extrovní není. Dokonce po nějaké době film vypadne z tempa, to je normální vzhledem k nemalé stopáži, prostor mají dialogová cvičení hlavních hrdinek, ani závěrečný zvrat nepatří k originálním. Duo sympatických hlavních ženských hvězd je poměrně originální odpovědí na mužské uhlazené hrdiny, režie je na vysoké úrovni, technické známky to má též vysoké, jen scénář má svá slabá a okopírovaná místa. 9/10 ()

Reklama

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Špion byl taková nouzovka při výběru toho, na co zajít. Měla to být tuctová výplň jednoho večera. ALE! Mila a Kate už v prvních minutách ukazují, že jim společné fungování bude sedět a tak při cestě po Evropě (včetně Prahy) padá jedna hláška za druhou a stejně jako hlavní hrdinky nevěříte vůbec nikomu. Špiónská tématika může být už pro někoho ohraná, ale ve spojení s bandou hlášek ze strany Kate a flashek v pi*i to prostě funguje. No a co si budeme nalhávat, Mila je prostě kus a uvěříte jí všechno. Zkráceno a podtrženo - Nečekal jsem nic a dostal jsem docela nabušenou akční komedii, která potěšila po všech stránkách. 70%. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

The Spy Who Dumped Me je bezosporu najväčším filmovým sklamaním tohoto roku (áno, viem, blížime sa len ku koncu Augusta). Moje očakávania pre tento film neexistovali. Do kina som šiel len kvôli hlavnému duu Mila Kunis & Kate McKinnon. No to čo tento film zahodil je na zaplakanie. Počas trvania filmu som nedokázal vypudiť z hlavy myšlienku na to, aký by bol tento film v rukách kompetentnejších tvorcov a obzvlášť scenáristov. [Len tak mimochodom. Akčné scény boli nečakane dobre a kvalitne natočené.] To čo tento film mohol ponúknuť, mohlo byť na úrovni Spy. Toto mohla byť komediálna klasika. Toľko stupidity, toľko nezmyslov, a tých dier v scenári. Úprimne, niekoľkokrát som bol prekvapený nad kvalitou malinkých detailov, čo o pár sekúnd nasledovalo niečim čo ma z toho pozitívneho oparu prekvapenia vytiahlo späť do stupídnej reality tohoto filmu. Toto sa dielo počas celého runtimu, celé dve hodiny. No napriek tomu všetkému stupídnemu a mnohému inému čo som nespomenul, nedokážem sa prinútiť a zaradiť tento film do kategórie najhorších filmov roku 2018. A to len z dvoch dôvodov. Mila Kunis & Kate McKinnon. Tieto dve sú tak nehorázne šarmantné, vtipné, roztomilé a sexy! Tieto dve robia tento film niečím čo som si užil sledovať, aj napriek faktu, že som krútil hlavou skoro pri každej jednej scéne. Obe zakaždým dokázali otočiť každú sprostú nezrovnalosť či scénu do niečoho nad čím som pousmial, namiesto toho aby som nadával. Mila Kunis & Kate McKinnon si zaslúžili byť v lepšom filme. Ten premrhaný potenciál ma vytáča do nepríčetnosti a ľutujem kolegov v práci keď sa spýtajú aký bol tento film - ten rant ktorý bude nasledovať, bude dlhý. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Achillova pata má jméno Kate McKinnon. Netvrdím, že se jí některé z fórků nepovedly, ale jednoznačně navrch mají ty trapnější a bohužel do nich nutila i Milu Kunis. Ruku v ruce s tím jde i přetažená stopáž, která dávala vyniknout ne úplné sehranosti ústředního páru. No ale zase nemůžu říct, že bych se vůbec nebavil. Vzdor výše zmíněnému jsem se několikrát od srdce zasmál, akce byla víc než jen solidní a najde se tu i pár obskurních postaviček charakteristických pro podobné záležitosti. Konkrétně Ivana Sachno coby vraždící gymnastka byla boží. Plusem je i matička Praha v jedné z vedlejších rolí či snaha přeslabikovat Nové Hodějovice. Lehce nad průměr tedy film nakonec přelezl, ale mohl a měl být mnohem lepší. 60% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Zhruba ve 36. minutě přijdou hlavní hrdinky na vlakové nádraží, kde se snaží přečíst jízdní řád. Zazní zde mimo jiné „Nové Hodějovice, Ústí nad Labem a Praha“. (Lukoboss)
  • Skladba, ktorá zaznie v úvode filmu, je "Wind Of Change" od skupiny Scorpions. (figis20)
  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama