Reklama

Reklama

Hřbitov domácích zvířátek

  • Česko Hřbitov domácích zvířat (více)
Trailer

Obsahy(1)

Se snem o lepším životě se mladý lékař Louis Creed se svou rodinou – manželkou Rachel, dcerou Ellie a tříletým synkem Gagem – přestěhují do nového domova ve venkovské městečku Ludlow ve státě Maine, znepokojivě blízko rušné dálnice. Když Rachel přijde při nehodě o milovaného kocoura, zoufalý Louis neochotně poslechne radu svého přátelského souseda, aby kocoura pohřbil na starém mikmackém hřbitově – tajemném pohřebišti s oživující mocí. Navzdory hrozným výsledkům a neustálým varováním od nedávno zesnulých se Louis zasažený tragédií musí na indiánský hřbitov vrátit a doufá, že tentokrát to bude jiné. Ale mohou se mrtví opravdu vrátit z hrobu? (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Knižnú predllohu som nevidel,ale aj tak to je dobré,lebo už by ma to asi tak nebavilo,keby som vedel čo sa tam stane.Do asi polky filmu nas príbeh zoznamuje zo skutočnostami ohladne cintorína zvierat a keď zomrie ten chlapec až odtadial to má tú správnu hutnú atmosferu,lebo len to že mu zomrie syn a jeho svokor ho napadne na pohrebe je dost drsné a vtom si neuvedomí čo može sposobit tým,že syna zakope na tom indianskom mieste,zaujímalo by ma keby to vedel či to aj tak urobí.Filmu ešte silnejší dojem dotvarajú masky,no hlavne ten duch ktorý sa mu ziavoval bol dost realny.Ponurí,drsný a vo finále dosť strašidelny. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Výborný knižní přepis mé oblíbené „Kigovky“ kniha dobrá a s filmem jsem spokojený taktéž. Pořádná oldschool atmosféra, taky proto je tak strašidelná a doslova hmatatelná – dobré herecké výkony. Druhý díl je proti jedničce už totálně mimo, vzpomínám si na scény s Martou, (doufám, že si jméno pamatuji dobře) měl jsem DOSLOVA husí kůži a pořádně nepříjemný mrazivý pocit. Ne všechny knižní předlohy S.Kinga, dopadly zrovna nejlíp ;-( ale tahle se s přehledem může zařadit vedle - např. Osvícení, To, Hustá Mlha, Zelená Míle atd… 10/10* btw: možná trochu nostalgie ;-) ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Každej správnej zemědělec přece ví, že brambory se nezasazují do posvátné indiánské půdy ne? Natož tam nedej bože zakopat čičinku. Kingova novela převedená do poněkud laciného televizního zpracování dostává na jednu stranu docela slušnou hororovou vůni, ale drobátko zatouchá jednoduchostí až primitismem. Příběh sám o sobě zas tak originální není, neb indiánským pohřebištěm se už třeba pyšnila série Amityville. Legendy o místech kde mrtví ožívají a jejich duše už nenaleznou jejich těla leckdy udělají z průměrného béčka ucházející pokus o áčko, jenže tady se tohle moc nezadařilo. Prima momenty se střídají s nášupem nudy a tak mrtvý průvodce kterého doktůrek nedokázal zachránit po nehodě náklaďáku na hodně dlouho dobu zůstane tím jediným kdo se postará o náznak husokožního sepětí. Finále samotné je dost očekávanou záležitostí, ale to zombie baby je docela roztomilé, zvlášť jak nadává na tu patrně likvidační injekci. Zkrátka na televizní obrazovku slušný koukání, na kazety už trocha risk a do kin se tohle opravdu dostat nemělo. Napětí je tu asi 20% a to ještě když si před tím dáte panáčka něčeho se 40%ty a pak ty světlé momenty uvidíte dvakrát. Hororistům doporučuji, traktoristům jen jako varování kde nezasívat, aby si pro vás pak nepřišly nas***ý dýně :o) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem dočetl Řbitov zviřatek od nejlepšího spisovatele , který byl , je a bude ( aspoň teda pro mně ).Na film jsem se netěšil , protože víme jak to většinou dopadá , když se natačí film podle knihy ale chtěl jsem tento film každopádně vidět.Kniha má neuvěřitelně skvělou atmosféru , jenže film taky a poslední 30 minut pro mně bylo docela i strašidelných.Největší chyba , která se dá filmu vytknout , je výběr herců.Jejich výkony jsou opravdu ubohé a hlavně Dale Midkiff ( Louis Creed ) , který má furt stejný výraz ve tváři a sem tam se pousměje, prostě hrůza.Alespoň , že ty dvě děti ( hlavně ta holčička) hrajou slušně.Ale i tak si myslím , že ty 4* jsou zasloužené. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Co mě na tom nejvíc vystrašilo? Přešlapování rodičů okolo horké kaše při zásadních otázkách dcerky ohledně smrti. // „Ano, kocourek ti chcípne, ale to neřeš, vždyť to bude za tááák dlouho...“ Děti nejsou blbé. Například i vědí, jak moc se těšily na pouť. Nejprve tak strašně vzdálené, čas skoro neubíhá. „Já se té pouti snad nedočkám...“ LUP! A najednou už je po pouti. Každý den, i ten sebevzdálenější, totiž jednou přijde. Tak mi, mami a tati, sakra neříkejte, ať to neřeším. Jak si mám v hlavičce zpracovat ten šílený strach ze smrti, která jednou čeká i mě? Jasně, o nic nejde, protože to přece bude až za tááák dlouho... Já snad toho kocourka popadnu za zadní a omlátím vám ho o hlavu! // A dál? Film má i přes svůj věk stále solidně strašidelnou atmosféru. Ale ten úvod... Společné sprintování rodičů od jednoho dítěte v ohrožení k druhému a zase zpátky, to bylo... Úplně jsem to viděl. Na holčičku něco z křoví udělá „Ňaf!“, rodiče zanechají bratříčka na autostrádě a posprintují zase OBA DVA k ní. Bych je chtěl vidět, jak by logisticky zvládali péči o čtyři děti. To by se naběhali :-). Pozdější slabomyslnost a chyby rodičů už nevadily. Po tragédii se ztátou syna přímo před očima už na nelogické chování měli nárok. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (28)

  • Natáčelo se od 15. září do 11. listopadu 1988 ve státě Maine (USA). (Varan)
  • Debut pre Mika Hughea, ktorý mal pri natáčaní 3 roky. (rador)

Související novinky

Návrat Kingových zombie zvířátek

Návrat Kingových zombie zvířátek

01.11.2013

Nová Carrie nebyla dvakrát dobře přijata ani kritiky, ani diváky (komerční výsledky prozatím nejsou nijak oslnivé), ale přesto se připravuje další remake / nová adaptace klasiky Stephena Kinga.… (více)

Von Trier vyvolává Ďábla

Von Trier vyvolává Ďábla

19.04.2008

Lars von Trier a horor? Kdo viděl jeho seriál Království, ten ví, že na tom vztahu není nic nového ani neobvyklého. Tentokrát do toho ale dánský svéráz praští v celovečerní formě. Už letos v létě se… (více)

Reklama

Reklama