Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Recenze uživatele Lachtaan k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2017) (S01) 

Komediální seriál, který téměř před dvěma lety přišel trochu znenadání a okamžitě získal obrovskou fanouškovskou základnu. A právě proto, že na něj začali koukat vlastně úplně všichni, vrhl jsem se na něj i já sám. Dloooouho mi trvalo si zvyknout nejen na trpký britský akcent, ale i na takové sterilní vystupování jak postavy Alyssy, tak Jamese. Osm krátkých dílů jsem vydržel, nikdy jsem ale nepomyslel na to, že by mě potěšilo oznámení druhé série. To už ale viz. komentář u sezóny č. 2. ()

Série 2 (2019) (S02) 

První řadu tohoto hodně netradičního pokusu o černý humor pro teenagery jsem slupnul vlastně bez jakýchkoli emocí. Neradoval jsem se z právě viděného, ale ani nenadával s pocitem znechucení. Když přišel Netflix se zprávou o přípravě dalších osmi dvacetiminutovek, byl mi tenhle záměr naprosto ukradený. Protože ale nerad nechávám věci nedokončené, seriálu jsem další šanci dal a vůbec nelituju. Hned pilot téhle řady o postavě Bonnie navnadil na tak zahuštěnou zápletku, že jsem pár epizod dokonce opětkoval. Podtrženo, sečteno - svou druhou sérií si u mě The End of the F***ing World hezky napravil reputaci. Je ale dobře, že se příběh již nadobro uzavřel. ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama